maciek1221 07.08.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Troche brzydkie te lampy,podobne mam w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek1221 11.08.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ok zamiast plakatu na ścianie zawiśnie Les Paul Że też wcześniej o tym nie pomyślałem Gitara jest w odcieniach czerwieni więc będzie spełniać się kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 02.02.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Moja córka ma na scianie taka fototapete z mikrofonem. Sama chciala, ale chodzi do szkoły muzycznej wiec też jest to zrozumiałe. Natomiast wydaje mi sie tez ze kwesti akolorów, doboru tych odpowiednich zeby też ożywily taki pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts