pszczolka m 10.10.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Hej Madia Chyba jesteś przekonana do takiego ustawienia . A ja poprę Elfir tam gdzie masz sofę dał bym tv, a tam gdzie tv sofę narożną 1 lub dwa fotele i tą twoją ukochaną ławę. kolor jasnoszary jak najbardziej na +, będzie klasycznie i do tego nie zaciemni Ci pomieszczenia czego się obawiałaś. Co do sof to najlepiej odpowiada mi kształtem 1 lub 4. Ta 4 ma bardzo fajne nóżki i moim zdaniem bardzo dobry kolor. Zastanów się czy napewno chcesz jasną. Nie wiem czy macie dzieci, ale jak są lub będą to z jasną kanapą będziesz bardzo szybko musiała się pożegnać. A myślałąś może żeby dać 2 sofy np 3 i 2? Stół i krzesła to rzeczywiście takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 11.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 kafelki bardzo ladnie wyszly, w pierwszym momencie myslalam ze to te ktore ja chce zakladac A okno.............. ZAZDROSZCZE! Cudo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 05.12.2011 03:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Znalazłam bardzo fajne krzesła, które na 99% kupimy. Nie wiem tylko czy brać tapicerkę w jakimś odcieniu szarego czy brązowego ( a może takie jak na zdjęciu?). Oto one: http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/70/35/15/1970351594 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/70/35/15/1970351594_3 http://img17.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/70/35/15/1970351594_2 Stół będziemy zamawiać na wymiar. I chyba będzie to coś takiego, tylko w kolorze orzecha: Ciekawa jestem co o tym sądzicie Piszcie co uważacie, ale tym razem jestem bardzo zdeterminowana i nie wiem czy dam sobie ten wybór wybić z głowy (zwłaszcza krzesła). Nie pytałabym o opinię gdyby nie obawa przed tym, że może znowu wybrałam coś nie pasującego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 05.12.2011 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Co do sof, to będę dwie- 2 i 3. W ustawieniu pierwotnym. A jeszcze co do telewizora, to może wcale go w salonie nie będzie. Za to pięknie pasowałoby tam pianino, które marzy się mojemu mężowi a ja kiedyś, gdzieś i tak będę musiała je 'upchnąć'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.12.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mój własny fotel Zamów sobie próbki tkanin od Iwonamaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 05.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 a jaki kolor sof? i ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 05.12.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 joliska O na pewno zamówię próbki. Z tego co pamiętam to chyba dzięki Tobie trafiłam na tego allegrowicza No i ten fotel też mi się marzy... pszczolka m No co do ścian to chyba jakaś jaśniutka szarość, a może zostawić tą żółć, którą mamy obecnie...( boję się pokazać, ale raz kozie śmierć)Zaznaczam, że szmatki przy oknach, stół i te niby krzesła na pewno nie zostaną-my tam obecnie nie mieszkamy więc nie miałam wpływu na to co jest na zdjęciu-nie ja je robiłam. To co myślicie o tym kolorze ścian? Sofy chciałabym ciemno szare ( to chyba dość praktyczny kolor jeśli chodzi o zabrudzenia). Boję się ryzykować z bordowymi/ fioletowymi sofami choć bardzo mi się podobają. Ale co jak się całkiem opatrzą? Byłyby bardzo dominujące co mogłoby być ciekawe, ale ja znam siebie i wiem, że koncepcja zmienia mi się co 5 minut. Więc szare sofy wydają się być bezpiecznym tłem, a zmieniać mogłabym kolory poduch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 kurcze nie wyswietlilo mi sie ze odpwiedzialas, dopiero dzis zauwazylam. wiec jesli chodzi o kolor scian to tak jak piszesz jasno szary bylby moim zdaniem ok. w sklepach na probnikach maja tyle odcieni ze napewno znajdziesz cos c ci odpowiada i bedzie w miarę neutralnie. kanapy tez chyba neutralne czyt ciemno szare wziąść bo jednak kupuje sie je na lata. sciany sie pobrudza bedziesz chciala pomalować, tapetowac itp i przy bardzo rzucajacych sie w oczy kanapach bedzie trudno. a te krzesla to ja bym wziela w tej tapicerce co sa zdjecia na dworze, bo z tego co pamietam wolisz jasniejsze kolory (bo u siebie to pewnie czern bym rozwazala ) Masz ładny kolor okien podlogi bedzie super masz pomysly czym zaslonic okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts