aisa222 15.07.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam ślicznie i od razu mówie co mi na serduchu leży. Otóż na załączonym obrazku widać drzwi http://img9.imageshack.us/img9/5472/azienka40.jpg Te drzwi są do łazienki i nie chcę ich wymieniac ponieważ, jak się domyślacie, wszystkie mam takie. Drzwi, jak widać, zostały przesunięte w lewo. Pierwotnie były bardzo blisko ściany i na tej ścianie nic sie nie działo Ale jak to zwykle przy remoncie czasy nastały inne i na tej właśnie ścianie będzie umywalka. I tutaj mam do Was prośbę o jakąś inwecje twórczą, bo średnio mi się uśmiecha paradować przed oszklonymi drzwiami. Znając Waszą pomysłowość oddaję sprawę w dobre ręce Tak mi przyszło do głowy czy może nie zasłonić szybek jakimiś matami/bambusem/deseczkami. Mogę też zamówić np roletę (taką jak do okna) ale czy to będzie fajnie wyglądało?? Jest też opcja dorobienia tego fragmentu ale boję się, że różnica w kolorze drewna będzie bardzo duża. Doradźcie coś plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a szybek nie mozna wymienić na bardzo matowe? Lub podkleić je folia matującą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.07.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Podklejenie szyby ornamentowej matową folią może być problematyczne. Nawet lewa strona nie jest w niej równa na tyle , żeby trzymać mocno i estetycznie folię.Najlepiej taką szybę wypiaskować , lub ew. pomalować specjalną do tego celu farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.07.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Elfir wszystkie drzwi mam takie same :/ a co za tym idzie z taka samą szybką - myślisz, że gdybym w tych jednych wymieniła na inną to by to ładnie wyglądało??A co sądzisz np. o rolecie choćby "dzień-noc" założonej od wewnątrz łazienki?? 2112wojtek nie słyszałam o takich farbach - możesz dać jakiś przykład?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts