wjaz 17.01.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Dzięki! Oby tak szło dalej po zimowej przerwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 14.05.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 młode bociany 2012 podniecają się lawami, płytami murami i stropami ...a my siedzimy i dłubiemy w środku na kiedy planujecie przeprowadzkę ?my na koniec czerwca lub lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 19.05.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 To szybko Wam poszło, gratuluję. Ja planuję wrzesień ale kilka tematów wykończeniowych zostawię sobie na przyszły rok. R&M, jakie macie doświadczenia z ociepleniem Rockwoolem? Podeślijcie coś na priv, jeśli można prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.05.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 młode bociany 2012 podniecają się lawami, płytami murami i stropami ... a my siedzimy i dłubiemy w środku wyczuwam nutkę złośliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 20.05.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 To szybko Wam poszło, gratuluję. Ja planuję wrzesień ale kilka tematów wykończeniowych zostawię sobie na przyszły rok. R&M, jakie macie doświadczenia z ociepleniem Rockwoolem? Podeślijcie coś na priv, jeśli można prosić. ocieplałem poddasze sam wszystko szczegółowo jest opisane w moim DB (na 1 stronie jest spis treści) wyczuwam nutkę złośliwości aksamitka ... a my się nie podniecaliśmy ??? teraz to już nuda ... płytki, płytki, panele drzwi - nuda, jeszcze jak się samemu dłubie a nie ktoś szybko i sprawni Ci to robi jak mury czy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 20.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 no tak teraz podniecacie sie wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 21.05.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 R&K, podziwiam efekty prac, ale także Twój zapał do opisywania w DB. Bardzo pomocny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prac124 25.05.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam serdecznie A my jesteśmy wciąż i wciąż na etapie papierologii stosowanej Mieliśmy zaczynać jakoś z początkiem lata, ale wszystko niestety się przeciągnęło. Na decyzję o warunkach zabudowy czekaliśmy ponad 2 miesiące, jak już ją dostaliśmy to okazała się nie taka jak chcieliśmy (aż 8m od płotu). Złożyliśmy odwołanie, tym razem oczekiwanie dużo krótsze i decyzja pomyślna dla nas (6m) Adaptacja też trochę zajęła. Teraz oczekujemy na decyzję o zjeździe na drogę i w końcu składamy o PNB. Niestety wciąż nie mamy ekipy A planujemy przed zimą zdążyć z fundamentami. Same opóźnienia! Normalka Pozdrawiam i życzę powodzenia Jesteś szczęściarzem. W jakiej miejscowości można tak szybko dostać decyzję o warunkach? Jestem zdumionym. W Sosnowcu na decyzję na podstawową stację diagnostyczną czekałem ponad rok i w międzyczasie Inwestor zrezygnował i skierował się do innego miasta. Tam będzie płacił podatki lokalne, a ja nie mam projektów stacji do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 29.05.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam się ponownie po dłuuuuuuuuugaśnej niebytności na tym wątku. Widzę , że troszkę się pozmieniało. U mnie robi się dach, po zimie ruszyliśmy pomalutku, a że wszystko robimy sami systemem gospodarczym to musi trwać. Ekipa "dachowa" zainkasuje za 250 m2 dachu czterospadowego z lukarną, 70 zł/m2 plus montaż okien dachowych 150 zł/ szt. Nie wiem jak u Was z kosztami ale jestem zdruzgotana topniejącymi oszczędnościami. Będę pomału rozglądać się za oknami, stąd pytanie- jakie wybrać, czym się kierować ( poza ceną i kolorem). Podpowiedzcie, kto już ma doświadczenie w tym temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary2006 05.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 u nas, mamy ssz z blachodachówką, elewacje zaciagniętą klejem, elektrykę i część hydrauliki, jutro kończą nam tynki wewnątrz, trochę się chłopcy narobili=rzucali ręcznie bo nie mamy prądu trójfazowego jeszcze.Co do kosy to ja już przestałem liczyc, lepiej sie nie denerwowac, byłem zły przy stanie surowym że tyle kasy idzie na robocizne, a przy wykonczeniu (siebie i domu) proporcje przesuwają się w kierunku 50/50. szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 26.09.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Strasznie jesteście zaawansowani. My dopiero walczymy ze stropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts