amator33 27.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 witam, rmontuje mieszkanie w bloku, wymieniam wszystko z wyj drzwi Drzwi w kolorze olcha. Nie wymieniam ich bo są w maire nowe i meble w przedpokoju są w takim samym kolorze , biblioteczne , robione na wymiar. Chciałabym dac panele jednakowe w całym mieszkaniu. i jakie meble wtedy do takiego zestawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.07.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Mam nadzieję, ze choc trochę pomoze: Edytowane 20 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnego linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.07.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Olcha to niestety najgorszy możliwy kolor Do tego spójnie nie da się dobrać ani podłogi, ani mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 28.07.2011 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 cos jednak musze wymyslić, chyba chciałabym jasna podłogę....tylko inna podłoga, inne drzwi , wiec meble to byłby już 3 kolor drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 28.07.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 amator - oj nawet nie wiesz jak cie rozumiem. U nas developer zamontował "śliczne" drzwi w kolorze olcha.Z salonu z podłogami poprzywoziłam juz chyba wszystkie możliwe deski i przykładałam po kolei do drzwi.Joliska ma racje - do tego NIC nie pasuje. Najmniej kłócił się merbau i jesion, oraz sosna ewentualnie by byc mogła. Szkoda że mnie nie stać obecnie na ich wymiane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.07.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 joliska - ja mam olchę łączona z bukiem i IMHO dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.07.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Pokaż takie połączenia, bo jak na lekarstwo sensownych rozwiązań z olchą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.07.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 zapraszam do siebie Mam podłogę i drzwi buk a do tego okleina olcha miodowa na meblach BRW. Obydwa odcienie drewna są zbliżone, mają mało wyrazisty rysunek słojów. Oczywiście to tylko okleina z tanich mebli, ale nie robiłabym z tego tragedii aranżacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 29.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Elfir jakaś ślepa jestem - przeglądnęłam wszystkie twoje wątki i nie znalazłam tego połączenia.Pokaż proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.07.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 bo nie wstawiałam zdjęć mojego dotychczasowego małego mieszkanka w bloku, które urządzałam za pierwszą pensję i stypendium. Urządzone zostało przy minimalnych kosztach (stąd meble BRW), więc w żaden sposób nie może być inspiracją. Ale połączenie parkietu bukowego http://www.sportex-parkiety.pl/img/000257_1.jpg z olchą miodową http://brw.com.pl/files/atrybuty/zdjecia/wartosci/150_150/1247724376.jpg IMHO wcale się nie gryzie, bo obydwa gatunki maja zbliżona barwę i słabe usłojenie. Inna sprawa, ze parkiet bukowy jest dla mnie za miękki . Ja zdenerwuje jeszcze bardziej joliskę, bo ja ten buk i olchę mam w pokoju pomalowanym na oliwkową zieleń I akurat ten kolor wyjątkowo mi pasuje, bo uwielbiam zielony i ciepłe odcienie drewna o słabym usłojeniu. Uwielbiam drewno czereśni, ale niestety BRW w takim kolorze nie produkowało mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Elfir, nie zdenerwujesz mnie (są od tego na FM inni) Nie mam nic przeciwko innym kolorom niż biel-beż-szary-greige we wnętrzu, pod warunkiem, że stanowi to spójną całość... A na przydymioną zieleń do orzechowo-czereśniowej stolarki namawiam właśnie moją siostrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 16.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jeśli nie Podłoga Olcha, to proponuje podłogę bukową – albo bardziej intensywną podłogę czereśnia. Tu masz zdjęcie podłogi buk - http://srvimg09.tablica.pl/images_tablicapl/8426369_1_644x461/deska-barlinecka-buk-3-lam-life-mysliborz.jpg a tu podłogi czereśnia http://www.meble.pl/aktualnosci,kuszaca-cherry,3762.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 16.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Samosha - odkopywanie starych wątków, żeby wrzucić linki to spamowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 16.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 sorry, ale w google ten temat wyskakuje, nie patrzyłam na daty w ogóle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts