magi 22.03.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 też mam taki dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qura 23.03.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Jedno czy dwukomorowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 24.03.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witam Wszystkich, Jeżeli nie planujesz zmywarki to przynajmniej 1 duża komora. Ja nie mam zmywarki i mam 1 dużą komorę + 1/2 komory oraz ociekacz. Jestem zadowolona. Dla mnie dwie pełnowymiarowe komory to byłoby za dużo. Naprawdę chwalę sobie ta małą komorę + ociekacz - bardzo użyteczne. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.03.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Mamy psy. Więc 2 komory. Tak się skałda, że przy psim żarciu używamy dużego gara. jest to wygodne.Polecam wyciąganą wylewkę w baterii. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 24.03.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Uważam że narożny jest mniej wygodny. Nie ma możliwości aby stanęły przy nim 2 osoby. Często się tak zdarza że np. jedna osoba odlewa ziemnaiaki lub kluski a druga w tym czasie coś zmywa lub płucze.Jeśli chodzi o liczbę komór to uważam że 1 + 1/2 to minimum. Najlepiej 2.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 24.03.2004 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 wyżej było powiedziane, że mniej wygodny jest narożny, którego krawędzie schodzą się pod kątem prostym, natomiast zlewozmywak o formie trójkąta (o podstawie z przodu) nie wydaje się byc niewygodny, a wręcz przeciwnie, miejsca z przodu jest więcej, więc jak to właściwie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yna 24.03.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Meczylam sie z naroznym zlewem przez 5 lat w swoim mieszkaniu i urzadzajac dom mam jasnosc ze narozny NIE WCHODZI W GRE. Moze i ladny ale wyjatkowo niewygodny.Odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.03.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ja myślałam o czymś takim http://www.klucz.pl/shop_img/nowe/45/13/119/1426-large.jpg następny też jest fajny ale fajnie też kosztuje http://www.klucz.pl/shop_img/nowe/45/13/119/1346-large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 24.03.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 magi za to można mieć pół kuchni Zlew to zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.03.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 za ten drugi 3xtak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 24.03.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Od prawie roku uzytkuje zlew stalowy, narozny FRANKE i do tego z mlynkiem! Gdyby nie bylo zmywary - to istny koszmar, narozne maja za male misy! Mam spory problem by wymyc najwieksze gary! To w zasasdzie jedyny problem. Ale polecam rozdrabniacz, w Castoramie sa juz za 600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 24.03.2004 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Meczylam sie z naroznym zlewem przez 5 lat w swoim mieszkaniu i urzadzajac dom mam jasnosc ze narozny NIE WCHODZI W GRE. Moze i ladny ale wyjatkowo niewygodny. Odradzam a jaki miałaś kształt szafki: trójkąt z przodu, czy linia prosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 31.03.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Mam zlew narozny Franke 1,5 komory,niebieski od ok.7 lat i jestem bardzo zadowolona(mam duzego psa i mu gotuję,ale mam tez zmywarkę,więc nie zmywam).Na pewno nie rysuje się,nie pęka i nie obłupuje się.Do tej pory juz by to chyba zrobił,a ja go nie oszczędzam .Ma jeszcze tę zaletę,ze nie widać nanim brudu i zacieków wody,stalowy praktycznie po kazdym uzyciu trzeba wycierać.Poza tym stalowy jest "głośny"(strumień wody uderza o blachę).Zdecydowanie polecam fragranit!!Narozne usytuowanie również.Powiem jeszcze,ze siotra ma zlew grafitowy innej firmy(jest tochę bardziej błyszacy)i narzeka,ze u niej bardziej widać brud.Zabrzmiało to wszystko,jakbym myła zlew raczej z rzadka ,ale zapewniam,ze chciałam tylko podkreślić fakt,ze nawet jeśli raz do roku zdarzy się nam zlewu nie umyć i jest brudny to i tak tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 01.08.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 zwykły - nie narożny -> wygodniejszy i bardziej ergonomiczny ( wyjdzie w praktyce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 30.04.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Podbijam mam dylemat narożny bardziej by mi pasował do układu kuchni a zwykły trochę za dużo zajmuje mi miejsca :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz_wedas 17.07.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam. Każdy wybiera zlewozmywak jaki mu pasuje do kuchni. Ale poza kształtem i rozmiarem należy zwrócić uwagę na materiał. Polecam wziąć ceramikę. Parę dobrych lat będzie wyglądał jak nowy. Następną rzeczą jest marka z jakiej chcemy wziąć. Osobiście polecam Villeroy&Boch - wysoka jakość wykonania + duża ilość kolorów do wyboru + często akcesoria gratis. Do małej kuchni dobrze będzie się prezentować np. V&B Subway XM http://www.agd-market.pl/wm.php?img=c003b2f1fb1190bccd6d5b6e22408749c319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts