Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jagna - dla Ciebie, Twoich chłopków dużych i małych oraz dla pisklaka ;)

http://img94.imageshack.us/img94/8453/dsc0395kopia.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedy gwiazdka zabłyśnie na niebie

każdy złoży życzenia od siebie,

łamiąc się opłatkiem nawzajem

każdy wtedy ciepło podaje.

Tak prosto do serca słowami

ze świątecznymi życzeniami.

I siadamy do stołu wokoło

kolędy śpiewamy wesoło,

choinka migocze lampkami

przybrana kolorowymi bombkami.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8o2vgFY7a1rdfpqfo1_500.jpg

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń w Nowym Roku (części przynajmniej, żeby było na co czekać ) życzy cronin z rodzinką

Zdrowych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!

Bardzo, bardzo wszystkim dziękuję za życzenia Świąteczne. Ja się nie wyrobiłam na Święta z pisaniem, za co przepraszam, ale teraz....

Wszystkim budującym, szczęśliwie mieszkającym i tym planującym budowę, życzymy Wspaniałego Całego 2013 roku, żeby spełniły się Wasze wszystkie marzenia, żeby każdy dzień obfitował w same radości. Kochani, życzymy Wam Cudownego, Bogatego i bardzo Szczęśliwego Nowego Roku.

W tym roku upatrzyłam sobie taki obrazek. Niech symbolizuje moc, solidność i bezpieczeństwo.

http://images10.fotosik.pl/3115/8aad796d4c7ffeb7.jpg

, w ostatni dzień starego roku, zadzwoniła Pani z Banku, żeby mi powiedzieć, że mam przyznany kredyt... Czyli mogę sobie marzyć, że za rok o tej porze będę pisała do Was z naszego nowiutkiego salonu przy palącym się kominku. Albo kuchni, jak mnie z kanapy wyeksmitują.... Eeee, to se indukcję na boosterze rozpalę.... ;)

:wave:

Właśnie tych marzeń spełnienia Ci życzę............................:hug:

oooo Rasia mnie ubiegła z życzeniami, To nic, jak się powtarza jak mantrę, to ma większe szanse spełniania ;)

tak więc Kochana, życzę Ci/ Wam byś za rok o tej porze pisała do nas z Waszego nowiutkiego salonu przy palącym się kominku. Albo kuchni, jak Cię z kanapy wyeksmitują.... Eeee, to se indukcję na boosterze rozpalisz.... ;)

Szczęśliwej 13-tki!!!

Jagna, dobrze, że znowu jesteś. Oby 13 okazała się szczęśliwa i oby ciąg dalszy Pisklaka się pojawił, niekoniecznie w kominie :)
Bardzo dziękuję kochane za życzenia :) A trzynastka jest na pewno szczęśliwa. Mam ją w numerze rejestracyjnym i jeżdżę szczęśliwie i bezwypadkowo od lat :wiggle: