Jagna 04.11.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Oj, jak świniarnia Unijna, to obawiam się, że takich luksusów to ja własnemu dziecku nie zapewnię. Odpowiednia temperatura i wilgotność powietrza, zmiana pościeli, czyli tego na czym leżą to pewnie codziennie, wchodzić można tylko w odpowiednim stroju (widziałam w TV), zbilansowane pożywienie itp. Pokój mojego syna to ma tylko tyle z tym wspólnego, że wiecznie chlew tam widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.11.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jagna, jestes swietna! ale to juz pewnie wiesz... zapomnialam, ze teraz to jest inaczej. Ale upierac sie bedę, że pomysl ze świniarnią był głęboki, Pani w urzędzie podpowiadała jak dostać pieniążki za bezdurno, a Ty domek chcesz, no i sama go bedziesz teraz finansować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jagna, teraz rozumiem brak odzewu, trzymie kciuki za pomyślność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rewelacja ... do wymarzonego balkonu przez świniarnię Te dwa tygodnie szybko zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jagna, jakie znowu świnie , miało być pisklę w kominie Też trzymie kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam serdecznie koleżankę , nareszcie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.11.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 To ja po PROSTU Ci gratuluję tego wydeptanego pozwolenia:wave: PS. Zima ma byc ciepła i krótka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 MSU - przysięgam Ci, dziewczyno, że po wyjściu ze Starostwa pomyślałam o Tobie. Czy będę miała chociaż w połowie tyle sił co Ty, czy będę potrafiła czasem zacisnąć kły i działać, działać.... Dzięki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ale fajnie:wiggle:. Gratulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Witam I od razu gratuluję PNB!! Przedstawiam się od razu: wierna ale ukryta czytaczka "Starej Jagny" Nowej Jagnie będę już kibicować głośno i jak widzę wśród starych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki Rasia Wiolasz, dziękuję i oczywiście zapraszam! MSU- co do tej zimy to pewne? Masz znajomości tam na górze? Byłoby super. Nasza ekipa za tydzień może wchodzić i do wiosny mają tylko nas w grafiku. Tylko mróz może pokrzyżować nam ambitne plany postawienia przynajmniej SSO do wczesnej wiosny. Zochna, Gosia, Ilonka - dzięki za kciukasy! Jak widać - bardzo się przydały Edytowane 12 Listopada 2012 przez Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja słyszałam ze mróz to dopiero po Nowym Roku, do tego czasu spokojnie parapety będą osadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.11.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja słyszałam ze mróz to dopiero po Nowym Roku, do tego czasu spokojnie parapety będą osadzać AMEN, Kobieto, AMEN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.11.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Cześć Witam się po przerwie. jest PNB to i ruch w dzienniku bedzie, ma się rozumieć ? Będę zagladać i podczytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.11.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Odwołujemy zimę !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 13.11.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Moje drzewa i wszelkie inne rośliny zapowiadają długą ciepłą jesień !!!Gratulacje." Budowę czas nacząć " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.11.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 MSU - przysięgam Ci, dziewczyno, że po wyjściu ze Starostwa pomyślałam o Tobie. Czy będę miała chociaż w połowie tyle sił co Ty, czy będę potrafiła czasem zacisnąć kły i działać, działać.... Dzięki Kochana Oj kochana budowa Prostego dla takiej dzielnej kobiety to pestka będzie, siłami niespożytymi jeszcze forumowe koleżanki obdzielisz Dzięki Rasia MSU- co do tej zimy to pewne? Masz znajomości tam na górze? Byłoby super. Nasza ekipa za tydzień może wchodzić i do wiosny mają tylko nas w grafiku. Tylko mróz może pokrzyżować nam ambitne plany postawienia przynajmniej SSO do wczesnej wiosny. Wtyków nie mam ( co zresztą widać), zaklinać pogody nie potrafię, ale mogę Ci zdradzić sekret: "Jak sie w coś bardzo wierzy i pragnie to musi się udać" Jakby co, będziemy dmuchać śniegi i zamiecie na Norwegię, a minusowe temperatury ogrzewać ciepłymi myślami Ale najpradowdoodobniejsza wersja to ta, ze wszystko się sprzęgło za Tobą, żeby Ci się udało, włącznie z ludzkimi urzędnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.11.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 I ja dołączam się do gratulacji:yes: u nas w firmie mówią że współczesna chemia da sobie radę w każdych warunkach, aby tylko człowiek wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 GRATULACJE PNB i Pani Ani też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.11.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Cześć Witam się po przerwie. jest PNB to i ruch w dzienniku bedzie, ma się rozumieć ? Będę zagladać i podczytywać No hejka! Miło Cię widzieć. No ta, mam zamiar tu się z Wami cieszyć i Wam wyżalać i rad poszukiwać.... Jak to na FM Odwołujemy zimę !!!!!!!!! Jak gdzieś coś trzeba podpisać, to ja podpiszę. I jeszcze wszystkim znajomym powiem! Moje drzewa i wszelkie inne rośliny zapowiadają długą ciepłą jesień !!! Gratulacje. " Budowę czas nacząć " To bardzo miło z ich strony. U mnie róże niektóre też wyglądają jakby miały zamiar zaraz kwitnąć.... A nacząć już by się chciało, ale jeszcze to cholerne uprawomocnienie.... Oj kochana budowa Prostego dla takiej dzielnej kobiety to pestka będzie, siłami niespożytymi jeszcze forumowe koleżanki obdzielisz Oby, oby.... Na razie jestem zletka przerażona.... Wtyków nie mam ( co zresztą widać), zaklinać pogody nie potrafię, ale mogę Ci zdradzić sekret: "Jak sie w coś bardzo wierzy i pragnie to musi się udać" Jakby co, będziemy dmuchać śniegi i zamiecie na Norwegię, a minusowe temperatury ogrzewać ciepłymi myślami Ale najpradowdoodobniejsza wersja to ta, ze wszystko się sprzęgło za Tobą, żeby Ci się udało, włącznie z ludzkimi urzędnikami Oj, oczy mnie jakoś zapiekły. Jesteś cudna, wiesz? I ja dołączam się do gratulacji:yes: u nas w firmie mówią że współczesna chemia da sobie radę w każdych warunkach, aby tylko człowiek wytrzymał Dziękuję bardzo! O tej chemii to rozmyślam sobie ostatnio. Jeżeli koszty mnie nie przyprawią o zawał to prawdopodobnie rozmyślania zmienię w czyn GRATULACJE PNB i Pani Ani też Dziękuję w imieni PNB i Pani Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts