Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prostego (życia Jagny i Petera)

Jagna

Recommended Posts

Oj, jak świniarnia Unijna, to obawiam się, że takich luksusów to ja własnemu dziecku nie zapewnię. Odpowiednia temperatura i wilgotność powietrza, zmiana pościeli, czyli tego na czym leżą to pewnie codziennie, wchodzić można tylko w odpowiednim stroju (widziałam w TV), zbilansowane pożywienie itp. Pokój mojego syna to ma tylko tyle z tym wspólnego, że wiecznie chlew tam widzę :cool:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jagna, jestes swietna! ale to juz pewnie wiesz... :)

zapomnialam, ze teraz to jest inaczej. Ale upierac sie bedę, że pomysl ze świniarnią był głęboki, Pani w urzędzie podpowiadała jak dostać pieniążki za bezdurno, a Ty domek chcesz, no i sama go bedziesz teraz finansować...

Dzięki Rasia :)

Wiolasz, dziękuję i oczywiście zapraszam! :)

MSU- co do tej zimy to pewne? Masz znajomości tam na górze? Byłoby super. Nasza ekipa za tydzień może wchodzić i do wiosny mają tylko nas w grafiku. Tylko mróz może pokrzyżować nam ambitne plany postawienia przynajmniej SSO do wczesnej wiosny.

Zochna, Gosia, Ilonka - dzięki za kciukasy! Jak widać - bardzo się przydały :)

Edytowane przez Jagna

MSU - przysięgam Ci, dziewczyno, że po wyjściu ze Starostwa pomyślałam o Tobie. Czy będę miała chociaż w połowie tyle sił co Ty, czy będę potrafiła czasem zacisnąć kły i działać, działać.... Dzięki Kochana :)

Oj kochana budowa Prostego dla takiej dzielnej kobiety to pestka będzie, siłami niespożytymi jeszcze forumowe koleżanki obdzielisz :)

Dzięki Rasia :)

MSU- co do tej zimy to pewne? Masz znajomości tam na górze? Byłoby super. Nasza ekipa za tydzień może wchodzić i do wiosny mają tylko nas w grafiku. Tylko mróz może pokrzyżować nam ambitne plany postawienia przynajmniej SSO do wczesnej wiosny.

Wtyków nie mam ( co zresztą widać), zaklinać pogody nie potrafię, ale mogę Ci zdradzić sekret: "Jak sie w coś bardzo wierzy i pragnie to musi się udać" Jakby co, będziemy dmuchać śniegi i zamiecie na Norwegię, a minusowe temperatury ogrzewać ciepłymi myślami :) Ale najpradowdoodobniejsza wersja to ta, ze wszystko się sprzęgło za Tobą, żeby Ci się udało, włącznie z ludzkimi urzędnikami :)

Cześć

Witam się po przerwie.

jest PNB to i ruch w dzienniku bedzie, ma się rozumieć ?

Będę zagladać i podczytywać

No hejka! Miło Cię widzieć. No ta, mam zamiar tu się z Wami cieszyć i Wam wyżalać i rad poszukiwać.... Jak to na FM :)

Odwołujemy zimę !!!!!!!!!

Jak gdzieś coś trzeba podpisać, to ja podpiszę. I jeszcze wszystkim znajomym powiem!

Moje drzewa i wszelkie inne rośliny zapowiadają długą ciepłą jesień !!!

Gratulacje.

" Budowę czas nacząć "

To bardzo miło z ich strony. U mnie róże niektóre też wyglądają jakby miały zamiar zaraz kwitnąć.... A nacząć już by się chciało, ale jeszcze to cholerne uprawomocnienie....:bash:

Oj kochana budowa Prostego dla takiej dzielnej kobiety to pestka będzie, siłami niespożytymi jeszcze forumowe koleżanki obdzielisz

Oby, oby.... Na razie jestem zletka przerażona....

Wtyków nie mam ( co zresztą widać), zaklinać pogody nie potrafię, ale mogę Ci zdradzić sekret: "Jak sie w coś bardzo wierzy i pragnie to musi się udać" Jakby co, będziemy dmuchać śniegi i zamiecie na Norwegię, a minusowe temperatury ogrzewać ciepłymi myślami :) Ale najpradowdoodobniejsza wersja to ta, ze wszystko się sprzęgło za Tobą, żeby Ci się udało, włącznie z ludzkimi urzędnikami :)

Oj, oczy mnie jakoś zapiekły. Jesteś cudna, wiesz?

I ja dołączam się do gratulacji:yes:

u nas w firmie mówią że współczesna chemia da sobie radę w każdych warunkach, aby tylko człowiek wytrzymał;)

Dziękuję bardzo! O tej chemii to rozmyślam sobie ostatnio. Jeżeli koszty mnie nie przyprawią o zawał to prawdopodobnie rozmyślania zmienię w czyn :yes:

GRATULACJE PNB i Pani Ani też ;)

Dziękuję w imieni PNB i Pani Ani :p