Moose 14.11.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jagna, SUPER!!! GRATULACJE!!! Teraz życzę cierpliwości i uczciwych ekip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jaguś - to kombinuj dziewczyno gdzie te cegłe i szklane drzwi u siebie wkomponowac Trzymam kciuki i będę zagladać . Tylko pisz nam tu na bieżąco i pracu w wolnych chwilach nad pisklakiem bo ja czekam jak ten pies na swego pana. I czekac bede !!! No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 21.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam , ja rczej z innej beczki , jestem tu od niedawna i szukam iformacji na tematpomp ciepla , w czytalem twoj wpis ktory dodalas juz bardzo dawno temu , prosze powiedz jaktam pompa dziala czymasz z nia jakies problemy , cotoza firma instalacje kladla i czy masz jakis do nich kontakt , jestem z Wroclawia wiec sam nie wiem juz gdzie szukac . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 22.11.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ja też życzę Wam samych wspaniałych dni na budowie i gratuluję PNB :wiggle:i fajnie że jeszcze zima do nas nie przylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.11.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Łosica - wstyd mi strasznie, bo wybieram się do Ciebie już od miesięcy i jakoś ciągle nie dotarłam.... Ale zajrzę na pewno! A za dobre słowo dziękuję, kochana! Pinacolada - nad cegłą ciągle się zastanawiam, a szklane drzwi u Ciebie są booooskie, ale w moich planowanych wiejskich klimatach, to nijak ich nie widzę Co nie zmienia faktu, że są cudne. Luca32 - montowała u nas firma PPC Pompy, ale nie wiem czy oni działają na terenie całej Polski, czy tylko w mazowieckim. Sama pompa Ecopower sprawuje się dobrze, w sensie, że jest bezawaryjna a w domku jest ciepło. Ale nie wiem czy wiesz, że u nas na razie do ogrzania jest tylko kawałek domu, więc wszelkie pomiary i koszty są zupełnie niemiarodajne. Nazwa - dzięki serdeczne Działamy jak najszybciej, żeby zdążyć zrobić jak najwięcej i mamy nadzieję, że zima jeszcze trochę się spóźni. Najlepiej to tak niech się spóźnia aż do wiosny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 23.11.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 JAGNA super dzieki tez chcialbym zeby wszystkie ekipy byly ufne , tego sie najbardziej boje ,w tych czasach nie trudno o partactwo, a jak czytam te wszystkie posty o firmach to mozna sie przekrecic .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.11.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Łosica - wstyd mi strasznie, bo wybieram się do Ciebie już od miesięcy i jakoś ciągle nie dotarłam.... Ale zajrzę na pewno! A za dobre słowo dziękuję, kochana! Zapraszam cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 23.11.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jagna możesz działać bez problemu,do końca grudnia na plusie a styczeń i luty łagodna zima,a w ogóle zima króciutka będzie :yes:to Ci prawi wróżka Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 23.11.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Luca - na tym chyba polega urok budowania: adrenalinka, wybory, zastanawianie się nad wyborami.... Polecam nie czytać po dokonaniu wyboru, bo inni mogli wybrać lepiej i na cholerę się dodatkowo denerwować. Ale warto budować. Naprawdę warto. A skoro trafiłeś tutaj, to będzie Ci o wiele łatwiej Osica - wirtualnie byłam i się zachwyciłam, o czym wiesz Nazwa - właśnie dzisiaj na "twojapogoda", którą sprawdzam kilka razy dziennie, pojawiła się tragiczna dla mnie informacja: za tydzień potężne mrozy do -11 w nocy! Jak to się sprawdzi, to nawet fundamentów nie dokończymy!!! Zróóób coooooś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 24.11.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 JAGNA , wielkie dzieki za slowa pociechy , jak narazie nerwowka przy samych papierach a co dopiero bedzie przy budowie , ciesze sie ze tu trafilem mam nadzieje ze znajde tu pomoc w kazdym temacie . Pozdrawiam wszystkich muratorow ! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.11.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 JAGNA , wielkie dzieki za slowa pociechy , jak narazie nerwowka przy samych papierach a co dopiero bedzie przy budowie , ciesze sie ze tu trafilem mam nadzieje ze znajde tu pomoc w kazdym temacie . Pozdrawiam wszystkich muratorow ! :lol2: Bo do budowania to trzeba jeszcze mieć duuuuużo poczucia humoru. Jak w to się uzbroisz, to nagle dojdziesz do wniosku, że świat budowlany jest bardzo śmieszny. A tu na początek link do czegoś, co znacznie ułatwi Ci życie na forum: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?87924-nowa-wyszukiwarka-forumowa-100-że-znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Faktycznie nie ma to jak Twoje podejście do tematu... i znowu musiałam się uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.11.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jagna, uwielbiam Cię czytać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Zdecydowanie dobrze ulokowane 20 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.11.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ośka, dzięki kochana, bo ja mam naprawdę wrażenie, że piszę za dużo i nikomu nie będzie się chciało tych wynurzeń czytać. A ja wpadłam w szał muratorowy znowu i chcę się wszystkim z Wami dzielić, bez opamiętania. Twoje słowa pozwalają mi wierzyć (ojej, patetycznie się zaczyna), że jesteście tak zajebiście kochani i mnie znosicie cierpliwie Gosieczek - naprawdę tak uważasz? To ekstra, bo ja też tak uważam. Raz zapłacę a cieszyć się większą działką będę już do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 24.11.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 JAGNA hahha wielkie dzieki jeszce raz, zaczynam byc spokojniejszy jest tu wiele dobrych osob , ktore moga wiele pomoc tj np Ty.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luca32 24.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 JAGNA hahha wielkie dzieki jeszce raz, zaczynam byc spokojniejszy jest tu wiele dobrych osob , ktore moga wiele pomoc tj np Ty.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Ośka, dzięki kochana, bo ja mam naprawdę wrażenie, że piszę za dużo i nikomu nie będzie się chciało tych wynurzeń czytać. A ja wpadłam w szał muratorowy znowu i chcę się wszystkim z Wami dzielić, bez opamiętania. Twoje słowa pozwalają mi wierzyć (ojej, patetycznie się zaczyna), że jesteście tak zajebiście kochani i mnie znosicie cierpliwie Gosieczek - naprawdę tak uważasz? To ekstra, bo ja też tak uważam. Raz zapłacę a cieszyć się większą działką będę już do końca życia. Przeca uwielbiamy Cię czytać a znosimy Cię... z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.11.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Jagna, Ty już naprawdę rośniesz, znaczy z ziemi wychodzisz, znaczy to się dzieje!!! Ale super! PS. Jak dla mnie możesz pisać pięć dzienników na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ja też czytam każdy wpis, tylko nie piszę, wiec nie rezygnuj Jagna i pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts