kclapka 04.08.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Cześć, Proszę o jakieś pomysły, bo sama już nie wiem co i jak. Obecnie kolor ścian jest sztuczny zielony, wyszedł okropnie i zdecydowanie chcę go zmienić. Meble są orzechowe, płytki 300x300 utworzone z małych kamyczków w odcieniach szarości. Na jednej ze ścian mam fototapetę- wodospad, zieleni troszkę. Jaki kolor ścian doradzilibyście? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.08.2011 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 05.08.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Może nie do końca biały ale jakiś beż, albo kawowy - pasuje do każdego zestawu kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts