Aylin 09.08.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witam, kupiliśmy z mężem mieszkanie, pomysł na łazienkę jest, kuchnia też nam się jakoś wyklarowała, niestety sen z powiek spędza nam sypialnia. Pomieszczenie jest dość wąskie i średnio ustawne. powiem szczerze, że liczę na Was. Pokój ma wymiary 246x379 na węższych ścianach okno (pomarańczowa kreska) i drzwi. Pod oknem na dodatek kaloryfer. Mamy obecnie materac o wymiarach 160x220, który zapewne pozostanie gdyż przynajmniej w tym roku kasy nam na jego wymianę nie wystarczy. Podobają mi się jasne sypialnie, ale z żywymi akcentami. Zastanawiam się nad takim ustawieniem łózka - http://bi.gazeta.pl/im/3/6555/z6555213X.jpg z tym że myslałam o niższym zagłówku - aby móc otworzyć okno. Poza tym nie wiem co z kaloryferem? Proszę podpowiedzcie jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.08.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 to jedyne mozliwe ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 10.08.2011 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Ale co z kaloryferem? ma ktoś go za głową? Da sie tak spać? Zastanawiam się jeszcze nad jednym wyjściem - tzn przemęczyć się pół roku ze spaniem na podłodze i w przyszłym zamówić materac 2 m - zostało by wtedy ok 45 cm przejścia. Pytanie czy to nie za mało. Z drugiej strony w tej chwili było by po 40 cm z każdej strony,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara1 10.08.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mam podobną sypialnię. Okno a pod oknem kaloryfer i ustawienie łózka planuję właśnie takie jak na zdjęciu. Żeby sobie to wszystko lepiej obejrzeć posiłkuję się takim programem, który znalazłam na stronie Black Red White: http://brw.com.pl/pl/strona/16-planowanie_i_aranzacja to mi daje jakieś tam wyobrażenie, jak to wszystko się zmieści i jak będzie wyglądać. Może Tobie też pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 10.08.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Aylin, ja tak teraz śpię - już dwa lata - da się, ale mam w pokoju drugi kaloryfer i to on grzeje pokój, tego za łóżkiem nie włączam (noo kilka razy jak było -30 i marzłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 11.08.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Dagmara - w programie robiłam 2 wersje wiec wiem jak to będzie wyglądać. Tylko nie wiem jak się będzie koło tego przemieszczać. Zanim będę miała łózko to pewnie i tak z 2 miesiące czeka nas spanie na podłodze więc będziemy przekładać materac. Channel - ja mam właśnie tylko jeden i to pod oknem. Ale skoro mówisz że się da to się ciesze - najwyżej będę montować dodatkowe nawilżacze na kaloryferze jak będzie za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 23.08.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 ja tak miałam w bloku i czasem są plusy, jak miałam mokre włosy to zimą schły same bez suszarki... a przeważnie był skręcony albo lekko ciepły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudi Rood 11.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Widzę, że nie tylko ja mam małą sypialnię.Drodzy bywający co myślicie o sypialence 7m2? Mieszkanie 29m2, mala kuchnia i lazienka, dwa pokoje, w tym jeden 11 m2, drugi 7 - i to właśnie sypialnia. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LQS 13.07.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Możesz podesłać rzuty z wymiarami? Trudno cokolwiek powiedzieć bo 7m2 to też 1m x 7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazzi 19.08.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Mam mały i wąski pokój i udało mi się dobrać rozkładaną sofę i w poprzek ją zmieścić pod oknem (duża oszczędność miejsca). Dzięki temu pomieszczenie nie jest zagracone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts