jazzy 10.08.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Cieszę sie że sie podoba my się świetnie czujemy w naszej sypialni, bo przede wszystkim ma minimum mebli i innych kurzących się przedmiotów. Jeśli chodzi o lampy to zarówno te na stolikach nocnych, jak i ta stojąca zostały wylicytowane na allegro u tego samego sprzedawcy, który przywozi rożne szpargały z UK, no i trafiły mi się takie lampy w 100% sprawne i całe Lampa sufitowa też zakupiona na allegro. Nie chciałam żadnego bogatego żyrandola ociekającego kryształkami Zdecydowałam się na skromny, niekurzący się, pasujący do podłogi plafon, czy jak to nazwać, nie wiem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=274147&d=1407666854 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suzzzanna 12.08.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Hisia, ja też bym obstawiła za szarością.. Coś spokojnego, w końcu tu masz odpocząć. Zdjęcia ślubnego osobiście bym nie wieszała, coś innego, bardziej neutralnego. No i poduchy, narzuta - to powinno Ci ocieplić wnętrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 12.08.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 czemu nie zdjęcie ślubne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BlueDecoria 12.08.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jazzy świetna ta sypialnia, pracuję właśnie nad swoją w podobnej kolorystyce. Ciemniejsza podłoga, to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 12.08.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 mały kawałeczek ze znanymi wszystkim meblami brakuje jeszcze czegoś na ścianę i komodę, której tutaj nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 14.08.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 mały kawałeczek ze znanymi wszystkim meblami [ATTACH=CONFIG]274645[/ATTACH] Podoba mi się jak czarne abazury kinkietow komponują się z ciemną ramą łóżka i lustrem na tle szarej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 14.08.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 jazzy cieszę się, że Ci się podoba, bo mnie też Potrzebuję czegoś do powieszenia na ścianę, na wprost łóżka. Nic mi nie wpadło w oko, nie bardzo wiem co mogłoby pasować.Może czymś mnie zainspirujecie, liczę na Was jeszcze kilka zdjęć dla całokształtu (wystawka na komodzie do zmiany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asc 14.08.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ankubek mozesz podpowiedzieć co to za kinkiety na ścianach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 14.08.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ankubek Przyjemna sypialnia. Też chciałam hemnesa ale niestety ma za wysoki zagłówek i u mnie pod skosem nie wejdzie. Przyłączam się do pytania o kinkiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 14.08.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 asc, Doriko, darecki11 dziekuję, miałam wielkie opory przed tym Hemnesem, a ostatecznie sypialnia mi się podoba, dobrze nam się w niej śpi. Brakuje czegoś oryginalnego na ścianach, nie mogę pozwolić sobie na obraz (y) choć mam upatrzone i szukam inspiracji. Kinkiety to Lampgustaf Swing, ładnie się prezentują, dają przyjemne światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 14.08.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Brakuje czegoś oryginalnego na ścianach, ... A może powies kilka zdjęć czarno-białych w rożnych rozmiarach i w czarnych i białych ramkach Albo... Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 25.08.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Chciałbym mieć zaaranżowane pokoje tak jak wiele tych galerii dostępnych w internecie. Od jakiegoś czasu podchodzę do każdej bezkrytycznie, podobają mi się prawie wszystkie aranżacje. Z kolorów niesamowite wrażenie robi na mnie paleta Magnata. Wymyślać te barwy musi ktoś z ogromną wyobraźnią. One są tak super, inne niż zwykle odcienie, że czasem trudno nazwać normalną nazwą koloru jakąś farbę. Dobieranie do danej aranżacji jakiegoś koloru to też niełatwa rzecz. Ja chyba nie umiem takich rzeczy planować, zwracam się z prośbą o aranżację do żony, ale ona też długo wybiera i kręci nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A ja wiem, że nigdy nie będę miała sypialni jak z tych zdjęc, bo nikomu nie chce się tak ślicznie ścielić łóżek i układac na nim stosu ozdobnych poduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 26.08.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 mały kawałeczek ze znanymi wszystkim meblami [ATTACH=CONFIG]274645[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]274646[/ATTACH] brakuje jeszcze czegoś na ścianę i komodę, której tutaj nie widać Ankubek pochwalisz się co to za narzuta, gdzie kupiona i co to za rodzaj firany? Bardzo ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.08.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 A ja wiem, że nigdy nie będę miała sypialni jak z tych zdjęc, bo nikomu nie chce się tak ślicznie ścielić łóżek i układac na nim stosu ozdobnych poduszek. Moja sypialnia ma jakieś dwa miesiące ..... i jeszcze mi się chce ..... ale poduszeczki mam dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.08.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Moja ma 5 lat i z dnia na dzień (= z każdym kolejnym zakupem poszewek) chce mi się bardziej dopieszczać jej wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 26.08.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ankubek pochwalisz się co to za narzuta, gdzie kupiona i co to za rodzaj firany? Bardzo ładnie wyglądają Niureczka narzutę kupowałam w tym sklepie internetowym, cena była bardzo przystępna. Wygląda jak bawełniana, jest niestety z jakiegoś sztucznego materiału, ale bardzo miękka i miła w dotyku, świetnie się pierze (zaraz po kupnie prałam bo zapach był delikatnie mówiąc nieznośny) nie wymaga żadnego prasowania, polecam, niestety już jej nie widzę na stronie sklepu. http://www.astoria.sklep.pl/Szukaj.aspx?query=narzuta firany kupowane z metra, jakieś 15 czy 18 zł za metr w prowincjonalnym sklepie z domowymi "upiększaczami"; wszyta taśma, dołem podłożona i faktycznie robi w sypialni miły klimat, bo jest bardzo miękka i delikatna w dotyku. Jak się nazywa za pierona Ci nie powiem, (poszłam do sypialni obejrzeć ), przypomina splotem średnio gęsty bandaż Miło mi bardzo, że Ci się podoba. W sypialnię zainwestowałam chyba najmniej pieniędzy a mimo tego, to co jest, dobrze ze sobą współgra Poduszki też mam dwie, koc "w nogach" i po dwóch miesiącach jeszcze mi się chce wygładzać każdego ranka Marzy mi się dopieszczenie ścian i wystawki na komodach....pewnie za jakiś czas...oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 26.08.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Niureczka narzutę kupowałam w tym sklepie internetowym, cena była bardzo przystępna. http://www.astoria.sklep.pl/Szukaj.aspx?query=narzuta Ło matko, ale ceny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 26.08.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Ło matko, ale ceny! jazzy za swoją zapłaciłam coś koło 100zł, jak masz namiary na fajne a niedrogie to podziel się proszę, bo ja jakoś nic sensownego nie znalazłam sprawdziłam teraz jeszcze na ich stronie, masz racje te aktualne drogie, ale muszę przyznać, że te które oglądałam w kilku polecanych na forum sklepach były jeszcze droższe Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Ankubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 26.08.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja kupuje w home&you. Często mają dobre promocje i mega przeceny. Ja za swoją dalam tak naprawdę 50zl, bo kupilam w promocji ,,druga rzecz za 1zl'', wiec kupilam dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts