bluezee 10.08.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Niedługo zacznę remont kuchni, przeglądając zdjęcia Waszych gotowych kuchni zauważyłam,że prezentowane kuchnie nie mają kratki wentylacyjnej. Nie wiem czy to kwestia kadrowania zdjęcia, fotoshopa czy sposobu montowania tej kratki. Jak rozwiązujecie problem kratki aby tak bardzo nie rzucała się w oczy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 10.08.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Nikt się nie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ja rozwiązałam w prosty sposób - nie robię kratki. Na suficie będzie anemostat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.08.2011 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wysłałam Ci priva Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 11.08.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja ma na dole otwartą przestrzeń i między kuchnią a jadalnią mam na suficie kratkę 15 na 50 i jeszcze jedną małą w części salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.08.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 W jaki sposób montuje się taki anemostat? Czy musi być jakiś sufit podwieszany? Czy można zastosować takie rozwiązanie do bloków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.08.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Coś temat anemostatów, kratek wentylacyjnych się nie przyjął. Czy jest ktoś na tym forum kto ma anemostat i wie jak go montować? Chodzi mi o konieczność robienia sufitu podwieszanego i czy to można zastosować w bloku? Starą kratkę mam w tym miejscu gdzie będą mieć powieszone meble i koniecznie muszę zmienić jej lokalizację i wygląd, ale obawiam się, że to tak prosto nie pójdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 11.08.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 bluzee ja właśnie kombinuje w bloku.mam anemostat teraz zamontowany - ale będziemy demontować aby trochę nad częścią kuchenną obniżyć sufit. Obudowa karton-gips. wentylacja będzie zamontowana w innym miejscu. Za jakiś tydzień będę miała zrobione więc się pochwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts