jezyk3 11.08.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Mam prośbę o poradę.Zakupiliśmy z żoną stolik do salonu. Długo szukaliśmy i znaleźliśmy.Jednak gdy dotarł to już nie do końca jesteśmy przekonani czy go jednak nie oddać.W salonie jest komoda ART-DECO do tego szukaliśmy szafki pod telewizor i się znalazła. Powiedzmy, że obie rzeczy do siebie jakoś pasują. Chcieliśmy aby dodać jakiś fajny akcent który nie zrobił by z salonu muzeum w ciemnych kolorach. Stąd też nasz zakup. Jednak teraz gdy patrzymy na całość to średnio nam to się podoba. Myśleliśmy o fotelu EAMS z jasnym zebranem jako jego plecy. Czy waszym zdaniem to ma sens, czy lepiej odesłać stolik i szukać zupełnie czegoś innego. Może ktoś by coś polecił bo poza tym nie mamy kompletnie pomysłu. Nie chcieliśmy zmieniać teraz jeszcze szafki pod telewizor bo kupiliśmy ją z pół roku temu za nie tak mało (może nie był to do końca przemyślany zakup - tak teraz się z tą myślą bijemy).Z góry dzięki za pomoc:poniżej link: https://picasaweb.google.com/110717511046564318473/Salon?authkey=Gv1sRgCOPR9-m3gef_SQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Moim zdaniem - oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja bym oddała te ciemne meble a stolik zostawiła wiem, że nie pomagam, ale moze lepiej teraz coś zmienić niż za chwilę żałować że kupiło sie kolejny muzealny mebel.....gdy tak naprawdę sie tego nie chce komoda zupełnie mi sie nie podoba, szafka pod tv nawet niezła, ale stolik najładniejszy może pójdziecie w vintage zamiast art-deco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 12.08.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Stolik jest świetny, szafka pod TV i komoda raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 a jaki ma być styl? Bo ja stylu art deco nie widzę na płytkach gresu układanych na skos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts