BEST_ia 12.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam Jak w temacie, mam problem jaki wybrać kolor, oczywiście już próbowałam "pomalować" sobie programem, ale szczerze mówiąc nie bardzo mi wychodzi. Proszę o pomoc, może jakąś podpowiedź, jak widać na razie jest biało, i nawet nam się podoba, wadą białych ścian jednakże jest ich bardzo duża podatność na zabrudzenia. Będę wdzięczna za pomysł - z uwagi na czerwone rolety wybór kolorów jest ograniczony (nie chcę pstrokacizny) Będę wdzięczna za każdą podpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.08.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dla mnie w takim wnętrzu tylko 2 kolory wchodzą w grę: właśnie biel i szarości. A swoją drogą, każdy kolor się brudzi Ja bałam się białych ścian u dzieci, strzeliłam sobie limonkę u syna, a i tak widać każde zabrudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 12.08.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 mam pytanie co masz na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgadzam się z jaksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 chłodna szarość sie ładnie zgra z tym wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackluk 12.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Popieram przedmówców postawiłbym na szarość, zresztą taki kolor będę dawał u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
procentauri 15.08.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 czy szary nie będzie za bardzo przytłaczający? za ciemny? a może na kolorowo - żółte ściany, a ściana z kominkiem na zielono albo zostawiłabym białe ściany, a "ściana-kominek" na bordowy (lub ciemny zielony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 15.08.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 czy szary nie będzie za bardzo przytłaczający? za ciemny? a może na kolorowo - żółte ściany, a ściana z kominkiem na zielono albo zostawiłabym białe ściany, a "ściana-kominek" na bordowy (lub ciemny zielony) A kto powiedział, że szary musi być ciemny???? Wszyscy tu mówimy o jasnoszarym odcieniu. Są setki odcieni szarości, a pewnie i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 może na kolorowo - żółte ściany, a ściana z kominkiem na zielono albo zostawiłabym białe ściany, a "ściana-kominek" na bordowy (lub ciemny zielony) powiedz, ze to zart!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.08.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 czerwone rolety, a do tego żółte i zielone ściany, to jakiś żart? pisałyśmy w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEST_ia 16.08.2011 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dziękuję za rady, ja właśnie bardzo chciałam szary, ale mój mąż jest przeciw (lubi pomarańcz... tylko ;>) , pstryknęłam tą fotkę, żeby sobie sprawdzić jak byto wypadało w różnych kolorach, ale prawdą jest że za wyjątkiem bieli i właśnie szarych ew. złamanego beżu wypada fatalnie jak na mój gust. Trochę też nie jestem przekonana, żeby wszystkie ściany zrobić szare, bardziej mi się podoba pomysł jednej ew. dwóch ścian szarych a pozostałe dwie np. złamany biały. No i zastanawiam się jaki kolor do kominka - wypadałoby też na szaro Dodam może tylko tyle, że samo mieszkanie nie jest za jasne stąd prośba o pomoc, salon jest otwarty na kuchnię, jadalnie i korytarz, gdzie królują wielkie szary płytki. Z jednaj strony fajnie by pasowało, a z drugiej - czy nie za dużo tych szarych powierzchni. I co ew. myślicie żeby jedną ścianę pomalować na czerwono - czy to już będzie przesada, w sąsiedztwie czerwonych rolet. Pozdrawiam, będę wdzięczna za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEST_ia 16.08.2011 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Są to panele, podłogowe, ale nie pamiętam w tej chwili producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.08.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ja ma na całym dole i prawie całym piętrze szare ściany i szare kafle. Po 1,5 roku mieszkania nadal nie wyobrażam sobie innej kolorystyki. Kolor lepiej wprowadzać w detalach, w dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEST_ia 16.08.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tez bardzo lubię szary, dziękuję za pomoc - jakby ktoś mógł jeszcze podać sprawdzony kolor jasny szary - raczej z tych gotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magik Cz-wa 16.08.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja mam do was pytanie przy okazji.Mam brązowy narożnik skórzany, a w salonie marzy mi się właśnie jasno szary kolor, czy to nie będzie się gryzło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.08.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 http://images38.fotosik.pl/644/10d60667c2445762m.jpg ja mam brązowy naro.żnik, wygląda to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.08.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Przepraszam za off-topic, ale... jaksie, skąd masz takie poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.08.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Poduszki były razem z narożnikiem, a jesli chodzi ci o poszewkę, to jest to materiał z eurofiran, ale nie pamietam nazwy. Identyczna kolorystyka i materiał jak moje wzorzyste zaslony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 16.08.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki Właśnie o poszewki mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 16.08.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Są to panele, podłogowe, ale nie pamiętam w tej chwili producenta bardzo mi się ten kolor podlogi podoba jesli sobie przypomnisz producenta to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts