kasia_kk 12.08.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam, Zapytuję w sumie kiedy jest już "po ptakach", ale może ktoś bedzie w stanie mi pomóc...Otóz zamontowaliśmy umywalke nablatowa w łazience. Wszystko ładnie pięknie, ale nie pomyśleliśmy o tym, ze bedzie widać spod blatu szpetne węze doprowadzajace wode;////Ktoś ma pomysł co z tym da się zrobic??Będe wdzieczna za wszelkie propozycje z wyłczeniem kucia kafli:D Wieczorem może uda mi się wrzucić zdjęcie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.08.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Wymień szpetne węże na ładne węże. Np niklowane gięte rurki. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 16.08.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam, Zapytuję w sumie kiedy jest już "po ptakach", ale może ktoś bedzie w stanie mi pomóc... Otóz zamontowaliśmy umywalke nablatowa w łazience. Wszystko ładnie pięknie, ale nie pomyśleliśmy o tym, ze bedzie widać spod blatu szpetne węze doprowadzajace wode;//// Ktoś ma pomysł co z tym da się zrobic?? Będe wdzieczna za wszelkie propozycje z wyłczeniem kucia kafli:D Wieczorem może uda mi się wrzucić zdjęcie Pozdrawiam Kup luzem półnogę umywalkową i zamontuj.. Pzdr. Bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 16.08.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 można tez zrobić "obudowę' z GK i tych łazienkowych "kafli", albo [pd blatem zrobić szafkę, czy szufladę itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts