Elfir 01.04.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 robiłam ogrody w Gdańsku, Warszawie, pod Częstochową i na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 03.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam Kupiłam ostatnio hortensje ogrodową już kwitnącą, zastanawiam się kiedy można wystawiać ją na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Po 15 maja będzie najbezpieczniej dla przyszłych paków kwiatowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.04.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ze względu na szalenie niewygodne korzystanie z nowego forum, oraz żenujące tempo wczytywania się tematów i wątków jestem zmuszona ograniczyć aktywność tutaj. Niestety, obecne forum jest zbyt wolne i marnotrawi mój czas :-/Jak komu zależy na szybkiej odpowiedzi nich pisze na priv lub szuka mnie na konkurencyjnych forach budowlanych (też jako Elfir). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Elfir nie znikaj tylko zajrzyj za tydzien - myśle że tyle czasu potrzebuja admini żeby dojść do siebie po trzęsieniu ziemi jakie wywołali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 CZY ktoś mi powie jak napisać priva do konkretnej osoby ??????:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Aby napisac priva kliknij na nick danej osoby - np. na Ansi - otworzy się okienko, gdzie znajdziesz opcję wysyłania wiadomości prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Elfir nie znikaj tylko zajrzyj za tydzien - wczoraj zajrzała na forum, więc pewnie nie zniknie:no:, gdzie jej będzie tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 anSi- niestety ja nie jastem anglojezyczna a tu mi wyskakuje: Elfir has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 już wiem..Elfirek ma przepełniona skrzynkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buba74 08.04.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Elfir, zajrzysz proszę do mojego wątku?... Wklejam tam swoje pomysły i bardzo potrzebuję rady i wsparcia I krytyki, bo na razie chciałabym mieć w ogrodzie WSZYSTKO, a to chyba nie najlepiej wygląda... Zapraszam i z góry dzięki! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158456-ogród-na-wietrznym-wzgórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ze względu na szalenie niewygodne korzystanie z nowego forum, oraz żenujące tempo wczytywania się tematów i wątków jestem zmuszona ograniczyć aktywność tutaj. Niestety, obecne forum jest zbyt wolne i marnotrawi mój czas :-/ Jak komu zależy na szybkiej odpowiedzi nich pisze na priv lub szuka mnie na konkurencyjnych forach budowlanych (też jako Elfir). A ja nadal nie potrafię ustawić, by przysyłało mi na maila powiadomienia o odpowiedziach w wątkach, które odwiedziłam. :-/ Jak ja nienawidzę portali społecznościowych wrrr...... Cześć! Czy ktoś już ci podpowiedział w sprawie powiadomień? W ustawieniach masz wszystko prawidłowo? Jeśli tak - trzeba skrzynkę opróżnić A ty masz po brzegi wypełnioną - ludzie nie mogą się do ciebie dopchać! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ale ja mam w skrzynce kilka wiadomości na krzyż. Forum samo usuwało mi najstarsze posty :/ No i oczywiście powiadomień nie dostaje, nie umiem tego ustawić :/ Jakby co na budujemydom mam pustą skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Elfirkoproblem w tym że fm wcale nie kasowalo tych wiadomosci tylko przestawaly byc widoczne i one są teraz w starych folderach. najlepiej wykasowac hurtem calosc - chyba ze ci zalezy na jakis priwach to niestety trzeba po kolei odhaczać (przejrzyj wszystkie cztery pierwsze foldery) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.04.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Elfir - podpowiedz, czy rdest nalezy ciąć? Jeśli tak, to jak? na jaką wysokość, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.04.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 dziewczyny, czy to oznacza, ze jest znacznie mniejsza pojemność przeznaczona na wiadomości? czy stare tylko muszą być usunięte, bo znacznie ja przepełniają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.04.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pojemnosc skrzynki - 50 wiadomosci, stare nalezy wiec usunac, bo znacznie najczesciej te liczbe przekraczaja (u mnie było ponad 500 starych - cale stare archiwum sie skopiowalo na to nowe forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.04.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Cześć kobietki!Ponury tłumaczył w którymś z wątków odnośnie nowego FM, że można wcześniej zapisać wybrane wiadomości i nie ma potrzeby usuwania wszystkich. Ale nie pamiętam w którym to było wątku:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Elfir - podpowiedz, czy rdest nalezy ciąć? Jeśli tak, to jak? na jaką wysokość, kiedy? Chodzi o rdestówkę Auberta? Nie trzeba ciąć, chyba, że przeszkadza. Nie ma znaczenia kiedy, bo kwitnie na jednorocznych przyrostach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Elfirko problem w tym że fm wcale nie kasowalo tych wiadomosci tylko przestawaly byc widoczne i one są teraz w starych folderach. najlepiej wykasowac hurtem calosc - chyba ze ci zalezy na jakis priwach to niestety trzeba po kolei odhaczać (przejrzyj wszystkie cztery pierwsze foldery) tylko, ze ja nie znalazłam możliwości do zajrzenia do tych starych wiadomości. Stale pokazuje mi tylko 60 widadomości. Piszcie priv na forum budujemy dom, bo tam moja skrzynka nie jest zapełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts