Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ze względu na szalenie niewygodne korzystanie z nowego forum, oraz żenujące tempo wczytywania się tematów i wątków jestem zmuszona ograniczyć aktywność tutaj. Niestety, obecne forum jest zbyt wolne i marnotrawi mój czas :-/

Jak komu zależy na szybkiej odpowiedzi nich pisze na priv lub szuka mnie na konkurencyjnych forach budowlanych (też jako Elfir).

Elfir, zajrzysz proszę do mojego wątku?... Wklejam tam swoje pomysły i bardzo potrzebuję rady i wsparcia :D

I krytyki, bo na razie chciałabym mieć w ogrodzie WSZYSTKO, a to chyba nie najlepiej wygląda...

Zapraszam i z góry dzięki!

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?158456-ogród-na-wietrznym-wzgórzu

Ze względu na szalenie niewygodne korzystanie z nowego forum, oraz żenujące tempo wczytywania się tematów i wątków jestem zmuszona ograniczyć aktywność tutaj. Niestety, obecne forum jest zbyt wolne i marnotrawi mój czas :-/

Jak komu zależy na szybkiej odpowiedzi nich pisze na priv lub szuka mnie na konkurencyjnych forach budowlanych (też jako Elfir).

A ja nadal nie potrafię ustawić, by przysyłało mi na maila powiadomienia o odpowiedziach w wątkach, które odwiedziłam. :-/

Jak ja nienawidzę portali społecznościowych wrrr......

Cześć! Czy ktoś już ci podpowiedział w sprawie powiadomień? W ustawieniach masz wszystko prawidłowo? Jeśli tak - trzeba skrzynkę opróżnić :) A ty masz po brzegi wypełnioną - ludzie nie mogą się do ciebie dopchać! Pozdrawiam - Aga

Elfirko

problem w tym że fm wcale nie kasowalo tych wiadomosci tylko przestawaly byc widoczne i one są teraz w starych folderach. najlepiej wykasowac hurtem calosc - chyba ze ci zalezy na jakis priwach to niestety trzeba po kolei odhaczać (przejrzyj wszystkie cztery pierwsze foldery)

Pojemnosc skrzynki - 50 wiadomosci, stare nalezy wiec usunac, bo znacznie najczesciej te liczbe przekraczaja (u mnie było ponad 500 starych - cale stare archiwum sie skopiowalo na to nowe forum)

Elfirko

problem w tym że fm wcale nie kasowalo tych wiadomosci tylko przestawaly byc widoczne i one są teraz w starych folderach. najlepiej wykasowac hurtem calosc - chyba ze ci zalezy na jakis priwach to niestety trzeba po kolei odhaczać (przejrzyj wszystkie cztery pierwsze foldery)

tylko, ze ja nie znalazłam możliwości do zajrzenia do tych starych wiadomości. Stale pokazuje mi tylko 60 widadomości.

Piszcie priv na forum budujemy dom, bo tam moja skrzynka nie jest zapełniona :)