MarysM 29.08.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Założono mi rury do odkurzacza centralnego i z racji miejsca w suszarni na piętrze tam zaplanowano umiejscowienie jednostki centralnej. Wykonawca twierdził, że moc ssania jest tak duża, że nie jest to problem. Czy miał rację? Większość instalacji umiejscawia jednostkę np w garażu czy ruch zgdony z grawitacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 30.08.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 jeżeli jest możliwość założenia w garażu to proponuje to tam zrobić jeżeli nie ma takiej opcji i odkurzacz musi być w suszarni to na instalacji musi być założony syfon żeby jak wyłączymy odkurzacz część śmieci może nam się cofnąć do gniazdaZałożono mi rury do odkurzacza centralnego i z racji miejsca w suszarni na piętrze tam zaplanowano umiejscowienie jednostki centralnej. Wykonawca twierdził, że moc ssania jest tak duża, że nie jest to problem. Czy miał rację? Większość instalacji umiejscawia jednostkę np w garażu czy ruch zgdony z grawitacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarysM 30.08.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Został nam zaproponowany model AeroVac S1570 Split (przepływ powietrza 180m3/h, podciśnienie 28,7 kPa) i zastanawiam się czy do montażu na poddaszu zda egzamin. Może lepiej pokombinować i spróbować umieścić go w garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 05.09.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 ile będzie punktów ssących jaki jest metraż całkowity instalacji a co do garażu to jeżeli jest możliwość to jak najbardziej proponuje go tam zrobić i sie nie zastanawiać Został nam zaproponowany model AeroVac S1570 Split (przepływ powietrza 180m3/h, podciśnienie 28,7 kPa) i zastanawiam się czy do montażu na poddaszu zda egzamin. Może lepiej pokombinować i spróbować umieścić go w garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja mam kotłownię na piętrze i tam dystrybutor Husky zaproponował model z:Strumień powietrza (litry/sekundę) 53Moc ssąca (AirWatt) 594Podciśnienie (kPa) 29Silnik(W) 1850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Został nam zaproponowany model AeroVac S1570 Split (przepływ powietrza 180m3/h, podciśnienie 28,7 kPa) i zastanawiam się czy do montażu na poddaszu zda egzamin. Może lepiej pokombinować i spróbować umieścić go w garażu ? Tylko w Garażu !!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191731-Konflikt-instalacji&p=5044014&viewfull=1#post5044014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts