Entera 11.09.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Bardzo proszę o ocenę fachowym okiem nowego projektu z mg projekt FANTAZJA. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/fantazja/index.php#opis Czy wystarczjąca jest kotłownia na piec i węgieł? Czy ktoś zna podobny projekt bez dodatkowego pokoju na dole? Dziękuję Pozdrawiam Edytowane 11 Września 2011 przez Entera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Entera 12.09.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Bardzo proszę o opinie o projekcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 główna wada to wc w salonie. I na dodatek na tak ogromny parter to wc bardzo maleńkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jansz1719507943 13.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, dla moich oczekiwań ten projekt jest idealnie dopasowany do mojej działki a pokój na dole właśnie mi też odpowiada, na 90% już go prawię "biorę". Układ komunikacji na dole, wygodnychi tanich schodów i wejść do pomieszczeń wymaga niewiele zmian. W ocenie mojego architekta adaptującego i moim, jest projektem w którym będzie łatwe wprowadzenie proponowanych przez ze mnie zmian: tj. zabudowa tarasu-podcienia, dołożenie małej łazienki do pokoju na dole - wc na parterze pozostanie bez prysznica, przeniesienie lukarny "górnej" z balkonem(po zmianie bez balkonu w to miejsce tzw. Żygownik";-)) na ścianę od jadalni. Na górze zmiany tylko związane z nowym podziałem pomieszczeń po przeniesieniu lukarny. Niestety projekt jest jeszcze w opracowaniu i okres oczekiwania z MG to prawie 6 tygodni. Dobrze, że można kupić rysunki w wersji elektronicznej rzutów parteru i poddasza, elewacji i przekroju. Właśnie nad nim "pracujemy" koncepcyjnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts