Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo proszę o ocenę fachowym okiem nowego projektu z mg projekt FANTAZJA.

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/fantazja/index.php#opis

Czy wystarczjąca jest kotłownia na piec i węgieł?

Czy ktoś zna podobny projekt bez dodatkowego pokoju na dole?

Dziękuję

Pozdrawiam

m-r1.jpg

m-r2.jpg

m-w1.jpg

m-w2.jpg

Edytowane przez Entera

Witam, dla moich oczekiwań ten projekt jest idealnie dopasowany do mojej działki a pokój na dole właśnie mi też odpowiada, na 90% już go prawię "biorę". Układ komunikacji na dole, wygodnychi tanich schodów i wejść do pomieszczeń wymaga niewiele zmian. W ocenie mojego architekta adaptującego i moim, jest projektem w którym będzie łatwe wprowadzenie proponowanych przez ze mnie zmian: tj. zabudowa tarasu-podcienia, dołożenie małej łazienki do pokoju na dole - wc na parterze pozostanie bez prysznica, przeniesienie lukarny "górnej" z balkonem(po zmianie bez balkonu w to miejsce tzw. Żygownik";-)) na ścianę od jadalni. Na górze zmiany tylko związane z nowym podziałem pomieszczeń po przeniesieniu lukarny. Niestety projekt jest jeszcze w opracowaniu i okres oczekiwania z MG to prawie 6 tygodni. Dobrze, że można kupić rysunki w wersji elektronicznej rzutów parteru i poddasza, elewacji i przekroju. Właśnie nad nim "pracujemy" koncepcyjnie. Pozdrawiam