kwiatekb 12.09.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 (edytowane) Witam, Kupiłem mieszkanie i szukam pomysłów na urządzenie nowego lokum(57 m2).Może znajdzie się pomocna dłoń i rzuci jakiś pomysł lub sugestie.W załączonym pliku jest rzut mieszkania (mam nadzieje, że wystarczy). 1 kratka = 10 cm w rzeczywistości. Pozdrawiam i z góry dziękuje. [Wrzuć obrazek na imageshack i wklej tu. Na odnośnik do strony nikt nie wejdzie - Elfir]http://imageshack.us/photo/my-images/35/mieszkanie1.png/ Edytowane 13 Września 2011 przez kwiatekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatekb 13.09.2011 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) http://i52.tinypic.com/2i06xq0.png Edytowane 14 Września 2011 przez kwiatekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Nic nie widać - czy rysunek trzyma skalę??? Pokój (chyba) dziecięcy wygląda na mikroskopijną dziuplę... Czy wszystkie ściany są działowe i już docelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatekb 13.09.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Rysunek trzyma skalę. Mam problem, żeby wrzucić go w innej formie - z chęcią podeślę na mejla Pokój dziecięcy ma wymiary 3900x2400. Ściana nośna jest między kuchnią , a sypialnią. Generalnie nie planowałem zmiany rozmieszczenia ścian, ale jakby była jakaś śmiała koncepcja w tym kierunku, warto by się zastanowić (ale wolałbym tego uniknąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.09.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 a po co te skośne ścianki? Edytuj rysunek i popraw wymiary na większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatekb 14.09.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Zwiększyłem wymiary, w tej chwili po ściągnięciu na dysk powinny być bez problemu widoczne. Skośne ścianki wyszły po tym jak poprzedni właściciele przesuneli ścianę między salonem, a pokojem dziecięcym w stronę mniejszego pokoju, zwiększając dzięki temu salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Niestety, tego formatu paint mi nie otwiera.Zrobiłam print screen. Nie wiem, gdzie sa piony, gdzie ściany nośne, ale jeśli to mozliwe przeorganizowałabym wnętrze tak: http://img600.imageshack.us/img600/9022/ddcsc.jpg Kuchnie spróbować podłączyć do pionu łazienkowego. Można też kombinować z wyspą kuchenną. Salon urządzić w powiększonym pomieszczeniu po kuchni.Dzieki temu częśc dzienna otworzy się na korytarzyk i zlikwiduje te skosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts