GUMISIOWA 15.09.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Witam wszystkich.Ogladalismy wczoraj z mezem w Katowicach narozniki firmy Vieri Divani.Pani byla bardzo uprzejma i powiedziala ,ze robia rozmiary rowniez pod klienta.Rozrysowala nam naroznik ktory nas interesowal i dopasowala idealnie do rozmiaru ktorego szukalismy.Producent ten pochodzi z Kalwarii Zebrzydowskiej-czy mial ktos moze do czynienia z tym producentem lub jest posiadaczem ich sofy.Prosze o ewentualne informacje.DZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anog 27.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja mam mebelki do salonu od Vieri Divani. Jestem z nich bardzo ale to bardzo zadowolona. Zamawialismy je w Krakowie- (sklep na ul. Zakopianka) Czekalismy na nie ok 3 tyg.Są rewelacyjne.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 anog -Dziekuje ci bardzo!!!Czy posiadasz jakas sofe,czy sa to meble?Jak dlugo uzytkujesz i jesli to mebel tapicerowany-jaki masz typ tapicerki ?Dziekuje raz jeszcze za odzew!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 27.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Ja mam mebelki do salonu od Vieri Divani. Jestem z nich bardzo ale to bardzo zadowolona. Zamawialismy je w Krakowie- (sklep na ul. Zakopianka) Czekalismy na nie ok 3 tyg.Są rewelacyjne.!! Hmm... Jesteś z Krakowa i nie wiesz, że w Krakowie nie ma ulicy Zakopianka (jest Zakopiańska)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lykke 06.03.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 ...a w Krakowie właśnie mówi się na nią Zakopianka A jak tam Wasze dalsze odczucia na temat użytkowania mebli z Vieri Divani.. Planuje tam zakup stołu oraz narożnika.. http://www.vieridivani.pl/img/prod/stoly/nowoczesne_stoly_kolonia_m.jpg http://www.vieridivani.pl/img/prod/inspiration/g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.03.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja juz zakupilam-4 miesiace temu.Zamowilismy naroznik ,ktory zrobili nam pod konkretny wymiar(3,5 na 3,5 metra).Niestety pojutrze przyjezdzaja odebrac naroznik do reklamacji ...po raz drugi...Pierwszy raz odbierali go po tygodniu.Cos sie dzieje ze sprezynami i trzeszczy niemilosiernie.Musze jednak przyznac ze wspolpraca od sprzedazy poprzez reklamacje nienaganna.Naroznik kupowalismy przez salon w Katowicach.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lykke 11.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 To mnie zmartwiłaś bardzo, ponieważ po zwiedzeniu dziesiątek sklepów w Krakowie, Katowicach, Bielsku i Kalwarii meble z z vieri divani wydają się być jedynymi, które mi odpowiadają.. nowoczesne w rozsadnej cenie.. tylko szkoda że ta jakość w takim razie zostawia wiele do życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.03.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Lykke-moze poprostu mielismy pecha...ale panowie baaardzo przepraszali i zapewnialii ze niezdarzaja im sie tego typu problemy .My jednak pomimo tego incydentu nadal bierzemy ich pod uwage bo chcemy zamowic druga sofke-fotel.POZDRAWIAM I MAM NADZIEJE ZE NIENAROBILAM STRASZNEGO MENTLIKU W GLOWIE:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lykke 12.03.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Jeżeli bym miała wybór to pewnie bym się jeszcze nad zakupem zastanawiała, ale meble od nich po prostu wyjątkowo mi przypasowały.. i dzisiaj jadę je wreszcie zamawiać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 12.03.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lykke 16.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 ostatecznie zdecydowałam się na narożnik perfection http://www.vieridivani.pl/img/prod/perfection/g.jpg zobaczymy tylko jak będzie wyglądał w rzeczywistości - bez takiej panoramy za oparciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawasaki 06.05.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ostatecznie zdecydowałam się na narożnik perfection http://www.vieridivani.pl/img/prod/perfection/g.jpg zobaczymy tylko jak będzie wyglądał w rzeczywistości - bez takiej panoramy za oparciami Witam! wiem, ze minął już ponad rok od powyższego wpisu ale jestem bardzo ciekawa opinii na temat tego narożnika. Strasznie mi się podoba i zastanawiam się nad jego kupnem... Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ranny ptaszek 17.05.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) Nareszcie mój salon wygląda jak należy! Wczoraj panowie (dodam, że rzetelni i wiedzą co robią!) przywieźli mi zamówiony narożnik. Jest taki jak ten w linku tylko mój ma inny kolor oczywiście Perfection Edytowane 17 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lykke 20.05.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Narożnik świetny ! Nie używam go do spania, więc czy wygodny do tego celu - sama nie stwierdzę - znajomym spało się dobrze Pikowanie nie wygląda tak jak na wizualizacji - jest bardziej delikatne. Moja sofka jest w odcieniu ciemnej szarości plus ciutkę jaśniejsze poduszki. Narożnik posiada półki - podwójną z jednego boku, drugą na obrotowym przegubie od strony leżanki - idealna na laptopa Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczyca4444 23.05.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Szwagierka kupiła stół i krzesła - jest meeeeega zadowolona. Mimo, że nie mieszka w Krk to i tak panowie przywieźli i wnieśli do domu! Więc ja też postanowiłam kupić narożnik:D mam go od poł roku i mogę śmiało polecić wszystkim tym którzy szukają mebli pod wymiar w bardzo dobrej jakości i dobrej cenie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anog 03.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Hmm... Jesteś z Krakowa i nie wiesz, że w Krakowie nie ma ulicy Zakopianka (jest Zakopiańska)... Ojej. Przepraszam bardzo, że użyłam złej nazwy ulicy. Dziękuję serdecznie za korektę z Twojej strony. Myślę, że bez Twojej pomocy nikt by się nie domyślił o jaką ulicę chodzi. Prosimy o więcej takich spostrzegawczych ludzi na forum!!! Po co tacy złośliwi ludzie zabierają głos. Satysfakcje Ci to sprawia czy co?? A co do Vieri Divani to nadal gorąco polecam. Przez 2 lata użytkowania mebelków nic się z nimi nie stało złego. Dodatkowo zamówiliśmy u nich łóżko, które też działa bez zarzutów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Producent stosuje widzę, zamiast wydac pieniądze na płatny profil stosuje tandetny chwyt z tworzeniem fikcyjnych kont i zachwalaniem swojego produktu.Dla mnie to dyskwalifikacja wiarygodności firmy.Może i mają dobry produkt, ale poprzez te jednopostowe wpisy wcale nie jestem tego pewna. Bo tak prymitywnie "reklamują się" ci, którym sprzedaż nie idzie (w związku z powyższym nie stać ich na profesjonalny marketing), albo mają mnóstwo krytycznych uwag na swój temat w necie i próbują się wybielać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygrybin 05.03.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Witam! Ja kupiłem też w Krakowie sofkę od nich, co się zwie Experience. W sumie znalazłem ją na youtubie. Ale spoko, jestem zadowolony bardzo. Głównie służy mi w salonie do siedzenia, czasami się walne w tygodniu na noc i fajno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 znów wam sprzedaż siada, że nasyłacie jednopostowców na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trix7 31.03.2015 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Witam, ja natomiast mam pytanie, czy ktokolwiek z państwa miał taka sytuacje, że został wprowadzony w błąd z wymiarami (tym czy dane warunki spełnią "bariery architektoniczne") bądź oczekuje na meble kilka tygodni ponad termin określony w umowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts