ma 13.03.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 zatkal sie watek kulinarny - pojawia sie komunikat o bledzie ogolnym na 3. stronie i nie mozna otworzyc postow. Zaden sposob wejscia na strone sie nie sprawdza: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=275050#275050 albo http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9460&postdays=0&postorder=asc&start=120 da sie to jakos poprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 14.03.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 Faktycznie : pojawia się komunikat : Could not obtain post/user information. Prosimy Obsługę techniczną o interwencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 14.03.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2004 wczoraj tj. 14.03 ten komunikat pokazywał mi się przy opcji pokaż posty od ostatniej wizyty,dzisiaj jest w porządku.Ale dalej nie mogę otworzyć watku w projektach D10 (11). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.03.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Z kolei u mnie nie otwiera sie strona Zobacz posty od ostatniej wizyty. Zamiast niej jest typowy komunikat Could not obtain matched posts list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.03.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Dziękujemy za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 16.03.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witamzatkal sie watek kulinarny - pojawia sie komunikat o bledzie ogolnym na 3. stronie i nie mozna otworzyc postow. Zaden sposob wejscia na strone sie nie sprawdza: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=275050#275050 albo http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=9460&postdays=0&postorder=asc&start=120 da sie to jakos poprawic? Dziekuje bardzo za informacje - ulegla zaburzeniu struktura bazy danych forum. Musialem na kilka minut zamknac dostep do forum w celu odbudowania danych. Wyglada na to, ze blad zostal juz calkowicie usuniety. W razie dalszych problemow prosze o informacje na forum lub na adres email administratora. Pozdrawiam Wojciech Jukowski Dział Informatyki Wydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.03.2004 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A dziś wieczorem Błąd ogólny na stronie Kawiarni cd.Panie Wojtku, jak ranna zmiana wypije kawkę? Pomocy! Oczywiscie na kawke jest Pan zaproszony.PozdrawiamTomek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Blad ogolny na stronie - takie cos pojawilo mi sie przed chwila W Dyzurnym psychologu - watek Pozegnanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 klikając w temat "fundamenty- zapomniano" pojawia sie komunikat Could not obtain post/user information. DEBUG MODE SQL Error : 1030 Got error 127 from table handler SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM posts p, users u, posts_text pt WHERE p.topic_id = 22046 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 60 Line : 393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.04.2004 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Taki sam komunikat pojawia się i dzisiaj (sobota 3-04). Np w wątku Zagłebie Dąbrowskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 08.04.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 WitamTaki sam komunikat pojawia się i dzisiaj (sobota 3-04). Np w wątku Zagłebie Dąbrowskie.. W ciagu ostatniego tygodnia podjelismy dzialania majace na celu optymalizacje bazy danych. Problem zostal usuniete - mam nadzieje ze bledy nie beda sie juz tak czesto pojawiac. Pozdrawiam Wojciech Jukowski Dzial Informatyki Wydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.04.2004 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niestety, wczoraj wieczorem i dzisiaj rano po zalogowaniu pokazuje się błąd przy wejściu na stronę główną oraz po wysłaniu posta, cału czas mnie wywala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Mam to samo... bład na stronie głównej.. dobrze że mam bezpośrenie odnośniki do poszczególnych podstron i moge sobie tak przeglądać. Prosimy Redakcje o usunięcie błędów, no chyba ze to celowe działanie związane ze ścisłym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Redakcjo.. dlaczego nie forum wywala blad jak ktos mial wpisane automatyczne logowanie do forum? po wylogowaniu i zalogowaniu ponownym wszystko jest ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 10.04.2004 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Wczoraj tj.09-04 w trakcie przeglądania forum wyświetlił się komunikat < błąd ogólny> i później już całe forum było zablokowane.A dzisiaj jest w porządku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 12.04.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Za to dzisiaj tj.12-04 wielkanocny poniedziałek nie wyświetlają mi się nowe posty .Czyżby przez Święta nikt tu nie był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts