narendil 29.09.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Aniu, bo tam będzie grzejnik. Zapomniałam go umieścić Wizualki w najwyższej jakości? Nie rozumiem. Mówisz o tym, żeby robić zdjęcie w SH? Ale ono jakieś takie mało wyraźne mi się wydało wczoraj. Chyba muszę się w to zagłębić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Jak zapisujesz widok (robisz zdjęcie) w sh3D to tam masz do wyboru opcje... Jakość od najniższej, do najwyższej. W najwyższej wychodzi jak zdjęcie. Z fakturami, światłem, cieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 29.09.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 przejrzalam jeszcze raz Twoje wizualizacje salono jadalniten stolik bedzie tylko pod komputer ? czy bedzie do czegos innego wykorzystywany ? wiem, ze ja u siebie nie bede robila typowego kacika komputerowego, szkoda mi miejsca na taki zwlaszcza w saloniechyba, ze jednak komputer w razie czego ma sluzyc do ogladania tv online ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Aniu, dzięki. Próbuję. Kjuta, tylko na komputer. Telewizora nie mamy i nie będziemy mieć, więc czasem oglądamy filmy na komputerze. A poza tym, taka specyfika pracy, że u nas komputer non stop włączony i dość często do niego siadamy. A żadne z nas nie chce się separować i latać co chwilę do pokoju obok.Też mi trochę szkoda miejsca, ale I tak będzie lepiej niż teraz. Obecnie w salonie stoją dwa duże biurka i dwa komputery. 1/3 pokoju jest biurem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.09.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no to melduje sie kolejna podgladaczka :Dzapowiada sie cudnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.09.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Dużo książek ? Ja jestem na TAK! Jak dla mnie mogą być wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.09.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 I ja też się ujawniam, bo kukam tutaj od początku . Narendil wiesz czego chcesz, a to dobrze wróży Twojemu pół-apartamentowcowi . Zapowiada się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 29.09.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Sporo książek my tez tyle mamy mąż każe przed przeprowadzką zrobić selekcję, a ja nie umiem pozbywać się książek podłączam sie do pyt. Ani, czemu regał nie jest do samego okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 29.09.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A żadne z nas nie chce się separować i latać co chwilę do pokoju obok. Też mi trochę szkoda miejsca, ale I tak będzie lepiej niż teraz. Obecnie w salonie stoją dwa duże biurka i dwa komputery. 1/3 pokoju jest biurem :/ U nas to samo... Komputery włączone cały czas... Jest osobny gabinet, ale nikt tam nie chce siedzieć, więc pracujemy przy stole w salonie Dlatego w nowym domu tak to zaplanowaliśmy, że drzwi gabinetu będą się na oścież otwierały i gabinet będzie częścią salonu, żeby pracując, nie izolować się od reszty domowników. Ależ mi przyjemność sprawiłaś tym programem. Strasznie jestem Ci wdzięczna Teraz to domek na tip-top zaplanowany będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.09.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 To i ja się witam i czekam na wszelkie wizualki Zapowiada się super - zwłaszcza wszystkie przerobione przez Ciebie przedmioty. Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 29.09.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ja jestem oczarowana takim pomysłem, ale niestety nadaje się tylko do domków: http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_1129237_1279535073_0_495.jpeg http://miastoksiazek.blox.pl/resource/schody.jpg Też jestem miłośniczką książek A Twoje fotele i podnóżki wyglądają na naprawdę wygodne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Kurcze wyobraziłam sobie poszukiwanie jakiejś książki w tych półkach pod stopniami w pokłonie oddającym cześć jakiemuś bóstwu. Chyba jednak jestem za klasycznymi regałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Aneta, Rere, Karola, Atika - witam w moich progach Karola, bo tam będzie grzejnik. Aż się boję, co dewelepor wstawi Rere, na razie - wiem. Zobaczymy, jak to będzie z moim zdecydowaniem, kiedy przyjdzie czas wstawiać nie na papierze. I właśnie dlatego zabrałam się za wymyślanie odpowiednio wcześniej. Wybrać, kupić i nie marudzić Bocian, ciekawa inspiracja Ale nie wiem, czy bym się na coś takiego zdecydowała. Nemi, niektórzy to traktują TV jak bóstwo W sumie, mogłoby być zabawnie. Wyobraź sobie, że przychodzi do Ciebie super przystojny sąsiad i chce pożyczyc książkę. A Ty z wypiętym zadkiem mu jej szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.09.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Nemi, niektórzy to traktują TV jak bóstwo W sumie, mogłoby być zabawnie. Wyobraź sobie, że przychodzi do Ciebie super przystojny sąsiad i chce pożyczyc książkę. A Ty z wypiętym zadkiem mu jej szukasz :rotfl: Dobrze, że po domu chodzę w dresie, bo pierwsza myśl to by była taka "kurde co ja na sobie mam - bawełnę przemysłową czy cypryjskie koronki" U nas TV był, jest i będzie - mąż uwielbia oglądać filmy. Nie mamy do niego stosunku emocjonalnego, ale czasem przy filmowych maratonach spędzamy całe noce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ja bym zrobiła zwykłe zamykane drzwiczkami (np. szklanymi) regały. Też mam dużo książek i się niemiłosiernie kurzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Elfir, masz rację, też o tym myślę. Tym bardziej, że to ja ścieram kurze. Na szczęście do besty można takie drzwi dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.09.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Nemi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.09.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Odbyłam dziś rano niemiłą rozmowę z kierownikiem budowy. W sumie, to nie do końca on zawinił, ale... Między kuchnią a pokojem dziennym stoi ściana do sufitu. Zasłania kuchenny rozgardiasz, ale głównym powodem jej postawienia było stworzenie miejsca na regały książkowe. Została zaplanowana dokładnie na długość trzech regałów 60-tek. I co się okazało? Panowie murarze stwierdzili, że można ją skrócić! Wydało się przypadkiem. Zaszłam na budowę z miarką i tak na chybił trafił zmierzyłam kilka ścianek. Trafiło na tą Panowie mogą mi "łaskawie" domurować, ale nie zrobią tego układając cegły "na mijankę" (nie wiem jak to się fachowo nazywa), tylko po prostu je dokleją zaprawą do stojącej już części. A do takiego sposobu nie mam zaufania. Pewnie skończy się na k-g na etapie wykańczania. Czy może się mylę? I nie nic złego w takim doklejaniu cegieł? Nie będzie pękało? Plus jest taki, że na moich oczach kierownik zmierzył każdą najmniejszą ściankę, każdą wnękę i każdy otwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.09.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Czy może się mylę? I nie nic złego w takim doklejaniu cegieł? Nie będzie pękało? Tego nie wiem, ale też mam tak kawałek ściany doklejony i szczerze mówiąc, nie przyszło mi do głowy, żeby tego nie robić... Choć może powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.09.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Aniu, ja się tego boję, bo będę miała 10 pięter ponad sobą A nic mnie tak nie wkurza, jak pękające tynki. Właśnie się skonsultowałam z architektką, która robiła mi plany. I w sumie potwierdziła moje obawy... Okleimy karton-gipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts