Wstep Bronislaw 21.05.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 1. Fora lokalne w formie pojedynczego watku sa koszmarne. Grupy lokalne powinny dzialac oddzielnie (np. zamiast watku 'TROJMIASTO' - forum o takiej nazwie).2. System moglby np. jako cookies w przegladarce pamietac o wyslanych wiadomosciach i przy wejsciu na glowna strone pokazywac czy sa jakies odpowiedzi. Byloby to wygodniejsze niz notyfikacje emailowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 28.05.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Myślę ,że masz rację. Jednak widzę ,że Cię nikt nie słucha.Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 03.06.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Tytułem wyjasnienia chciałem krótko przedstawić trochę historii forum. Nasze forum rózni chyba się od innych tym, że czasem dyskutujemy na tematy nie zawsze związane z głównym tematem. Zdarzają się żarty, ogłoszenia, spotkania itp.. Redakcja zwykle szybko reagowała na nasze propozycje. Dlatego został utworzony dział "Klub BUDUJĄCY" (chociaż jego nazwa w pewnym okresie była inna). Utworzenie tego działu umożliwiło nam nawiązywanie kontaktów. Bardzo popularne stały tak zwane grupy regionalne, które tworzyły się bardzo szybko i spontanicznie. I być może dlatego, że sami to tworzyliśmy, nie zauważamy tego, co widzą forumowicze z krótszym stażem. Jest kilka grup które rzeczywiście rozbudowały swoje wątki rekordowo. Najlepiej aby one (GRUPY) wypowiedziały się na temat twojej propozycji. Myślę, że kiedy wróci do nas FRANKAI, podejmie temat i być może rozmowy z Redakcją. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ran dnia 2002-06-04 21:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 03.06.2002 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Ad.1. A co by to miało w ogóle dać? To po pierwsze. Po drugie: wątki grup lokalnych potworzyły się spontanicznie przy udziale forumowiczów i nie bardzo wyobrażam sobie jak miałaby to robić redakcja - potworzyć fora dla każdego regionu kraju i czekać jak się wypełnią postami? Bez sensu. I po trzecie: wszyscy się już zapewne przyzwyczaili do istniejącego układu i każdy kto chce swoją "grupę" bez problemu znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.06.2002 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Jestem, jestem, choc w bardzo ograniczonym zakresie (krotko i szukam kto napisal Frankai). Swoje propozycje juz przedstawialem nieraz, wiec niewiele mam do dodania. Klub Budujacych mi odpowiada w formie takiej jak jest. Do wczesniejszej propozycji dodalbym brak mozliwosci powiadamiania "nieautora". Jest kilka watkow, ktore chcialbym sledzic jak sie rozwina, a ze czas i mozliwosci ograniczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 04.06.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Forum http://www.forum.sow.pl. o którym wcześniej pisała baba jest zbudowane podobnie jak nasze.Są tam pewne funkcje, które po przedyskutowaniu można byłoby podpatrzeć i zastosować u nas.1. Przy pisaniu nowych wiadomości i odpowiedziach są opcje do odhaczenia: a) Pokaż Sygnaturę: Dołącz sygnaturę określoną w profilu.b) Powiadomienie e-mail: Wyślij wszystkie odpowiedzi na Twoje konto e-mail. 2. Wchodząc na forum widzimy informację: Kto jest online: a) Aktualnie 4 gości oraz 5 użytkowników na Forum | W sumie: 9 osób |b) Twój IP 228.96.66.210c) Zalogowani użytkownicy to: kakol, Monika, Konstans, Marcin, Wiesiad) Obecnie 458 uzytkownikowe) 9325 wpisow w 4 forachf) aktywnych tematow: 126g) Najbardziej popularny watek: Komornik - skandal (151:cool:h) Dzisiaj poznaj: MAGDAGi) Ostatnio zarejestrowany Uzytkownik: iwona_kW przypadku awarii jest bezpośredni kontakt z moderatorem (redakcją) poprzez link AWARIA.Proszę o wypowiedzi na powyższy temat.S-O [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-06-04 13:48 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-06-04 13:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.06.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Czekamy na Wasze propozycje, jak i na ile uzupełnić nasze Forum. Nowe dane nie powinny obciążać strony niepotrzebnymi informacjami, są też ograniczenia techniczne. Ciekawe i akceptowane przez Was pomysły spróbujemy wdrożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 04.06.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2002 Nazwy dwóch głównych tematów czyli "Projekty gotowe" i "Masz problem - pytania do redakcji" nie mają teraz chyba sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 06.06.2002 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 Nie zgadzam się z przedmówcą. Nikomu nie przeszkadza taki układ. A z góry założony przez redakcję podział podział zmusza nas do wstępnej segregacji wiadomości. Oczywiście jezeli ktoś się uprze i nie będzie sie do tego stosował, to żadne podziały na grupy tematyczne nie będa miały sensu. Można natomiast zastanowić się czy tytuł działu "Masz problem - pytania do redakcji" jest właściwy, ponieważ pytania tam postawione kierowane są nie tylko do redakcji, a redakcja zajmuje stanowisko tylko w wyjatkowych przypadkach. Ale z drugiej strony forum jest miejscenm wymiany poglądów, zaś inne fora z udziałem ekspertów nie zawsze się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 06.06.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2002 On 2002-06-06 08:25, RAN wrote: Można natomiast zastanowić się czy tytuł działu "Masz problem - pytania do redakcji" jest właściwy, ponieważ pytania tam postawione kierowane są nie tylko do redakcji, a redakcja zajmuje stanowisko tylko w wyjatkowych przypadkach Właśnie o to mi chodziło, RAN. Tak samo nazwa "Projekty gotowe" nie odpowiada rzeczywistości, bo niekoniecznie musi być dyskusja nt. gotowych, a teraz doszedł jeszcze dział nt. remontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 10.06.2002 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 No i nazwy tematów głównych zmieniono. Teraz odpowiadają rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.06.2002 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Pozdrawiamy i czekamy na uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 11.06.2002 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 W Profilu brakuje pol na wpisanie bardzo popularnych w Polsce numerow identyfikacyjnych instant messengerow: Gadu-Gadu i Tlena.Zupelnie niejasne - i na ogol przez nikogo niewykorzystywane albo wykorzystywane w rozny sposob - jest natomiast pole "Od:"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.06.2002 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 jeszcze jeśli chodzi o profil: widziałabym tam miejsce na wpisanie swojej lokalizacji - nazwy miasta lub regionu. fajnie, jesli wyświetlałaby się ona potem pod nickiem - wiedzielibyśmy od razu gdzie kogo szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 27.06.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 On 2002-06-04 14:41, redakcja wrote: Ciekawe i akceptowane przez Was pomysły spróbujemy wdrożyć. Redakcjo! Chyba wszyscy akceptują pomysł usprawnienia poczty . czy coś w końcu da się z tym zrobić?? proszę!!! błagam!!!! 1.gwarancja kasowania 2.logiczny układ przychodzących wiadomości [najlepiej chronologiczny] 3.możliwość tworzenia folderów 4.możliwość zachowywania wysłanych wiadomości 5. ......... pkt. 1-2 to podstawa! reszta postulatów - w strefie marzeń. ja już mam taki bałagan w poczcie, że nie chce mi się jej otwierać i czasem jakieś liście przegapiam, bo ich odnaleźć nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts