Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Założone przez Elfir: Moderacja wątku o grzejnikach - do oceny przez administratorów

Recommended Posts

Bobek - napisałam Tobie byś nie zwracał się z prośbą o usunięcie do nibyadministratorów-moderatorów tylko do prawdziwego administratora, czyli Redakcji.

Tłumaczyłam, że my nie mamy takich mozliwości technicznych, bo nie administrujemy bazą danych użytkowników.

Majki może tylko przywrócić posty, o ile je zrobił niewidoczne a nie usunął całkowicie.

Tak samo nie możemy usuwać najstarszych postów, bo pochodzą z innej wersji forum.

wysłałam do redakcji te linki. Nie sądzę by mieli czas czytać.

Zaproponowałam też, by zmienili nam (czyli moderatorom spoza redakcji) tytuły na "Moderator forum" zamiast "Administrator", bo tytuł wprowadza w błąd.

Administratorem jest Redakcja i admin.

NO nic... trzeba napisac swoje zdanie....
Właśnie tak - a programiści działają.
do tego nie trzeba być programistą... wystarczyło wgrac backupa a wy pieprzycie sie od poniedziałku !!!! nie chodzi mi o mnie, bo decyzje podjełem, chodzi o ludzi którzy pisali na forum a macie ich głeboko w ... czterech literach, goscie sie napisali i nie znajdują swoich postów... odchudzieliscie równiez nie jednego usera z ogólnej liczby postów...lenistwo czy brak wiedzy????prosze nie zganiac winy na mnie gdyż ja nie miałem narzedzia do usuwania postów...( nawiasem mówiąc sam bym sobie lepiej skasował) nastepna sprawa prosiłem was na forum ( równiez na PW o skasowanie postów i likwidacje konta) też sie nieda... bo co?? bo sie nie umie?? czy się niechce? mam wchodzić na kazdy swoj post i kasować go na pieszo? na Każdym szanującym sie forum jest mozliwośc skasowania (swojego) konta wraz z postami ( po napisaniu PW do Admina danego forum) a tu co? znowu niewiedza czy olewka?? Edytowane przez Konto usunięte na żądanie Forumowicza
uzupełnienie