naLeśnik 06.09.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Oj, cos widzę, że Grupa Opolska zamiera. Czy nikt tu nic nie chce pomóc? poszło info na PW .....A jak wy macie w swoich domach - czy robiliście z drewna, czy murowane? ja będę robił murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.09.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Z tego drewna chciałam mieć słupy , które podpierają daszek przy wejściu do budynku?? A jak wy macie w swoich domach - czy robiliście z drewna, czy murowane? U nas betonowy , później obłożymy go płytkami klinkierowymi lub tynkiem mozaikowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 16.09.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Oj, cos widzę, że Grupa Opolska zamiera. Czy nikt tu nic nie chce pomóc? poszło info na PW Ja też bym prosił bardzo o namiar na te drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 16.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Oj, cos widzę, że Grupa Opolska zamiera. Czy nikt tu nic nie chce pomóc? Też Ci wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.09.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam zamierającą Grupę Opolską Zima się zbliża, stan surowy trzeba zamykać i działać dalej Czy nie macie może od oddania/odsprzedania drzwi zewnętrznych (budowlano-tymczasowych) szer 90 cm i kozy budowlanej (piecyka)? Może ktoś z Was ma już ten etap za sobą i takich skarbów nie potrzebuje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 29.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gpd 01.10.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam! Ale tu cicho Zajmuję się rekuperacją, w ofercie rekuperatory Brink Renovent. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Cicho, cicho...widocznie budujący na Opolszczyźnie nie korzystają z porad na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.10.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Raczej szukają wiedzy i inspiracjii w innych wątkach Ale jak widać czasem ktoś zabłądzi i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 05.10.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Raczej szukają wiedzy i inspiracjii w innych wątkach Ale jak widać czasem ktoś zabłądzi i tu Otóż to Ania drzwi czekają na Was, ale spoko, nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 05.10.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witam! Ale tu cicho Zajmuję się rekuperacją, w ofercie rekuperatory Brink Renovent. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam! Dziwne, ten Brink Renovent na zdjęciu wygląda jak mój Stiebel Eltron Czyżby ta sama obudowa, ale inne wnętrze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.10.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ania drzwi czekają na Was, ale spoko, nie uciekną Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ania drzwi czekają na Was, ale spoko, nie uciekną Dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sallix 13.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 witam po dłuższej przerwie, mam do oddania budę budowlaną (nieco) "zużytą" oraz tymczasowe drzwi do domu ( bez futryn ), poprzedni właściciel nie zamierza się budować i buda jest mu zbyteczna, ewentualny odbiór w dobrzeniu wlk, sprawa jest pilna, musze w miarę szybko pozbyc się tego baraczku. ewentualne odpowiedzi prosze kierować na priva sallix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 14.10.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 2 latka na forum stukneły, więc stawiam wszystkim opolanom piwka, niestety wirtualne http://images11.fotosik.pl/69/4bb56f2071e38483.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka27 20.10.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich budujących z Opola i okolic:) ja buduję w Mechnicach póki co idzie sprawnie, ale wielkimi krokami zbliżam się do kredytu, czy ktoś z was brał niedawno kretyt? ciekawa jestem który z banków ma najciekawszą propozycję kredytową, za wszelkie info. z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sallix 20.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Witam wszystkich budujących z Opola i okolic:) ja buduję w Mechnicach póki co idzie sprawnie, ale wielkimi krokami zbliżam się do kredytu, czy ktoś z was brał niedawno kretyt? ciekawa jestem który z banków ma najciekawszą propozycję kredytową, za wszelkie info. z góry dziękuje witam, kredyt brałem przed rokiem, dzisiejsze realia są zupełnie inne, dlatego wskazywanie tego samego banku nie będzie optymalnym rozwiązaniem. na forum jest wątek poświęcony kredytom, tam znajdziesz aktualne informacje. a osobiście to radzę ustalić listę pytań i odwiedzić z nia kilka opolskich banków, nie należy oczekiwać, że bank w którym masz swoje konto osobiste zaoferuje ci lepsze warunki - tak może być, ale nie musi, można odwiedzić expandera - ja byłem zawiedziony, ewentualnie innych doradców. warto jednak poświęcić nawet spro czasu na porównanie ofert, aby nie żałować swojego wyboru. sallix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Poszukuje ekipy wykonującej tynki maszynowe. Wszelakie informacje mile widziane na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 puk, puk ....ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 30.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts