Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witam zamierającą Grupę Opolską :D

Zima się zbliża, stan surowy trzeba zamykać i działać dalej :roll:

Czy nie macie może od oddania/odsprzedania drzwi zewnętrznych (budowlano-tymczasowych) szer 90 cm i kozy budowlanej (piecyka)?

Może ktoś z Was ma już ten etap za sobą i takich skarbów nie potrzebuje? :D

Pozdrawiam

witam po dłuższej przerwie, mam do oddania budę budowlaną (nieco) "zużytą" oraz tymczasowe drzwi do domu ( bez futryn ), poprzedni właściciel nie zamierza się budować i buda jest mu zbyteczna,

ewentualny odbiór w dobrzeniu wlk, sprawa jest pilna, musze w miarę szybko pozbyc się tego baraczku. ewentualne odpowiedzi prosze kierować na priva

sallix

Witam wszystkich budujących z Opola i okolic:) ja buduję w Mechnicach póki co idzie sprawnie, ale wielkimi krokami zbliżam się do kredytu, czy ktoś z was brał niedawno kretyt? ciekawa jestem który z banków ma najciekawszą propozycję kredytową, za wszelkie info. z góry dziękuje

witam, kredyt brałem przed rokiem, dzisiejsze realia są zupełnie inne, dlatego wskazywanie tego samego banku nie będzie optymalnym rozwiązaniem.

na forum jest wątek poświęcony kredytom, tam znajdziesz aktualne informacje.

a osobiście to radzę ustalić listę pytań i odwiedzić z nia kilka opolskich banków, nie należy oczekiwać, że bank w którym masz swoje konto osobiste zaoferuje ci lepsze warunki - tak może być, ale nie musi,

można odwiedzić expandera - ja byłem zawiedziony, ewentualnie innych doradców.

warto jednak poświęcić nawet spro czasu na porównanie ofert, aby nie żałować swojego wyboru.

sallix