fajna kobieta 19.01.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Czy ktoś moze ma pomysl w jaki sposób zabudować ta rurę od ogrzewania żeby ładnie była połączona z zabudowa k-g karnisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 u ciebie chyba trzeba dookoła pomieszczenia zrobić obniżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 19.03.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Jeśli planuję tylko zasłony, to czy takie rozwiązanie ma sens? Okno jest bardzo długie - i tylko 1/3 byłaby wypełniona - w reszcie, stając pod oknem byłoby widać szynę... Czy ktoś może zrobić zdjęcie zwojej maskownicy z szyną "na goło" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Mam tylko zasłony na mojej szynie. Zdjęcie z szyną i bez niewiele się różni Dlatego, że szyna ma wysokość tylko 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 20.03.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 W sumie racja Dzięki Elfir - biała szyna za białą obudowa na białym suficie nie powinna być bardzo widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 28.03.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 te listwy dochodzą u mnie tako ok 1 cm od końca "koryta" więc mogę je zdjąć, aby zsunąć firankę z żabkami do prania i ją na luzie zawiesić) - nic nie ma prawa wyjeżdżać. z utrzymywaniem się firan i zasłon też nie ma problemu. duś, czy Ty pierzesz zasłony/firanki z żabkami? czy ja źle zrozumiałam... tak można w ogóle? pralka się nie psuje? żabki całe? czy możesz pokazać zdjęcie swojej maskownicy, pls? Jeszcze jedno - czy tą maskownicę trzeba robić z k-g, czy można użyć jakiejś listwy gotowej, albo sama nie wiem czego... Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziesiatka 28.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 duś, czy Ty pierzesz zasłony/firanki z żabkami? czy ja źle zrozumiałam... tak można w ogóle? pralka się nie psuje? żabki całe? czy możesz pokazać zdjęcie swojej maskownicy, pls? Jeszcze jedno - czy tą maskownicę trzeba robić z k-g, czy można użyć jakiejś listwy gotowej, albo sama nie wiem czego... Help Witam, Zobacz jak z tym poradził sobie [email protected] (mam nadzieje że się nie obrazi że wstawiam,ale jak ładne to można ) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?214869-Z183-prawie-metoda-gospodarcza/page17 A prać z żabkami możesz np.w tym http://firany.pl/offer,list,138,2257,woreczek_do_prania_30_x_40cm.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.04.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 zdjęcia mojej zabudowy zostały umieszczone w wątku o dekoracjach okiennych. tam też jest szczegółowy opis jak została wykonana zabudowa, jakie ma wymiary itd. Dasz linka? Temat mnie bardzo interesuje a nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APZ 29.06.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jak dobrze znaleźć Wasz opis bo właśnie wymysliłam taką konstrukcję u siebie cieszę się, że ktoś już wypróbował i mogę znaleźć potwierdzenie słuszności swojego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts