Madzia 1976 06.10.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Może ktos pomoże dobrać mi dodatki do mojego salony. Chciałabym zaznaczyć w nim jakieś akcenty właśnie poprzez dodatki, tylko jaki kolor dodatków wybrać. Mebele i cały slaon są bardziej w stylu kolonialnym i stylowym. Mam do wymiany dywan i chętnie dokupię jakieś bibeloty w tym samym kolorze tylko jaki tam pasuje. http://img207.imageshack.us/img207/958/rabata116.jpgUploaded with ImageShack.us http://img690.imageshack.us/img690/7237/rabata117.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jakie dodatki do salonu??? Przecież jak widać ze zdjęć dodatków już jest mnóstwo (w tym również naklejka na ścianę) , począwszy od figurki stojącej przy kominku, a skończywszy na lampce stojącej na stole. W którym miejscu ich brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.10.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jakie dodatki do salonu??? Przecież jak widać ze zdjęć dodatków już jest mnóstwo (w tym również naklejka na ścianę) , począwszy od figurki stojącej przy kominku, a skończywszy na lampce stojącej na stole. W którym miejscu ich brakuje? One idą do wymiany i zastanawiam sie czy wprowadzić kolor. Przede wszystkim dywan do zmainy, ten jest tymczasowy i chciałabym jakiś w jednym kolorze, do tego moze podkładki na stó też w tym samym kolorze co dywan ewentualnie doniczki do kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.10.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dywan kup jasny, w zimnym odcieniu beżu - jakiś z koloru cegieł. Naklejka do niczego nie pasuje - usuń ją. Czy zasłony i rolety też planujesz wymienić? Jeśli nie, to do nich i cegieł musisz dopasować inne elementy. Z tym, że doniczki i podkładki na stół moim zdaniem nie wyczerpują znamion przedmiotów dekoracyjnych I błagam, zdejmuj kwiecie z tej witryny przy kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.10.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 (edytowane) Dywan kup jasny, w zimnym odcieniu beżu - jakiś z koloru cegieł. Naklejka do niczego nie pasuje - usuń ją. Czy zasłony i rolety też planujesz wymienić? Jeśli nie, to do nich i cegieł musisz dopasować inne elementy. Z tym, że doniczki i podkładki na stół moim zdaniem nie wyczerpują znamion przedmiotów dekoracyjnych I błagam, zdejmuj kwiecie z tej witryny przy kuchni... I to jest odpowiedź. O dwanie takim właśnie myślałam. Co do naklejki to chyba faktycznie mnie poniosło. Zasłon nie mam zamiaru zmieniać są ładne zdjecie tego nie oddaje bo jest robione telefonem. Bardziej mysłam o zmianie rolet w kuchni tylko też mam dylemat na jakie i czy mają to wogóle być rolety. Okno w kuchni jest bardzo duze i (szerokośc 240) i denerwuje mnie ze każdy może tak sobie zaglądać. wiem że doniczki to zadna ozdoba ale obecnie są takie ciemno czerwone, lubie kwiaty a wiadomo one doniczki mieć muszą, a moim zdaniem one nie pasują. Jak na razie jest taki ogólny misz masz, wszytskiego dużo i każde od innej parady. Chciałabym żeby to wnętrze nabrało jakiejś ogłądy i wygladu. I obiecuje zdjać kwiecie z witryny. Dopiszę ża cały salon to tonacja beze brązy i złoto. P.S. Joliska masz przepiekne mieszkanie i widzę, że u ciebie wszystko zależy od dodatków raz jest czerwono raz zielono bardzo fajnie i ze smakiem. Mam nadzieję, ze ja też w końcu dojde do .ładu i skałdu z moim salonem. P.S. 2 Ale jedną rzecz mamy taką samą - szklane świeczniki u mnie stoją w przdpokoju na starej maszynie do szycia i bardzo, bardzo mi sie podobają. Edytowane 6 Października 2011 przez Madzia 1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.10.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Może ktos pomoże dobrać mi dodatki do mojego salony. Chciałabym zaznaczyć w nim jakieś akcenty właśnie poprzez dodatki, tylko jaki kolor dodatków wybrać. Mebele i cały slaon są bardziej w stylu kolonialnym i stylowym. Mam do wymiany dywan i chętnie dokupię jakieś bibeloty w tym samym kolorze tylko jaki tam pasuje. http://img207.imageshack.us/img207/958/rabata116.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img690.imageshack.us/img690/7237/rabata117.jpg Uploaded with ImageShack.us Jeszcze lampa nad stołem "trochę" nie pasuje. Zwłaszcza do żyrandola. Doniczki zmieniłabym na białe/jasnobeżowe (chłodny odcień). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.10.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dla mnie jest aż za dużo dodatków. Może usuń wszystko i wtedy zrób zdjęcie, będzie łatwiej. Osobiście nie lubię rzeczy porozstawianych gdzieś po półkach, a u ciebie, mimo, że może w liczbie dodatkó nie ma tak dużo, to wszystkie razem powodują zamęt. Tu naklejka, tu kwiaty, jakieś figurki, lampy i jeszcze cegła. Za dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.10.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Dla mnie jest aż za dużo dodatków. Może usuń wszystko i wtedy zrób zdjęcie, będzie łatwiej. Osobiście nie lubię rzeczy porozstawianych gdzieś po półkach, a u ciebie, mimo, że może w liczbie dodatkó nie ma tak dużo, to wszystkie razem powodują zamęt. Tu naklejka, tu kwiaty, jakieś figurki, lampy i jeszcze cegła. Za dużo! Dodatki to pozostałości z mieszkania, ale tam był inny klimat a tu wyraźnie nie pasują, salon zmieniam powolutku, lampa nad stołem tymczasowa mam już wybraną więc z tym nie będzie problemu, ale próbuję poskładać jakoś salon w tym stylu z dosyć nowoczesną kuchnią i trochę mało mam na to pomysłów więc proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Zgadzam sie z dziewczynami. Piszesz, że lubisz kwiaty, ale ten na witrynie jest wątpliwej urody i źle w takim miejscu wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Wnętrza z cegłą mają zwykle dość spokojną kolorystykę, bo to cegła ma pełnić główną rolę dekoracyjną. Dlatego idź w kolory ziemi: beże, brązy, lniane odcienie bieli lub ewentualnie w szarości, które podkreślą kolor cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.10.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ty chcesz tam jeszcze coś dodać? 3/4 rzeczy do wyniesienia i nie dodawaj tam już durnostojek bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.10.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 ja też się zgadzam i już go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mnie trochę razi lodówka wystająca poza ściankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Mnie trochę razi lodówka wystająca poza ściankę. Lodówka również jest do wymiany. Docelowo będzie ciemego koloru side by side one mają to do siebie że muszą im drzwiczki wystawac bo inaczej sie nie otworzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Ale można było zrobić dłuższą ściankę przy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 07.10.2011 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Ale można było zrobić dłuższą ściankę przy kuchni. Prawda można było, można było tez kuchnie bardziej zamknąć, ale nie zrobiłam tego. Jak bedę już wymieniała lodówkę to zastanowię sie co tam można zmienić i ile to będzie kosztowałao. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 najłatwiej wydłużyć płytami g-k. Może, by dodać akcentów, wykończyć wówczas ścianę między kuchnią a salonem (od strony salonu) też płytkami klinkieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.10.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 najłatwiej wydłużyć płytami g-k. Może, by dodać akcentów, wykończyć wówczas ścianę między kuchnią a salonem (od strony salonu) też płytkami klinkieru? Ja bym też tę kuchnię nieco przymknęła. Salon byłby bardziej spójny stylistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts