radam5 10.10.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 (edytowane) Witam,Na jednej ze ścian chcę położyć kamień, myślę nad czymś ze stegu (Marseille lub Nepal). Ale mam małą zagadkę:Jak zamontować później gniazdko (podwójne) oraz włącznik światła? Oraz co z ościeżnicą regulowaną? Dać ją na kamień czy najpierw założyć ościeżnicę a później dociągnąć do jej krawędzi płytki? Edytowane 11 Października 2011 przez radam5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.10.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 z gniazdkiem nie ma problemu bo Stegu to gips, więc materiał miękki i łatwo poddający sie obróbce - wycinasz otwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radam5 11.10.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No właśnie nie taki miękki. Nie wiem czy to na pewno gips bo miałem w ręku jeden kawałek Marseille i nie wyglądało to na gips. A jeżeli nawet to musiał być czymś wzmacniany. jedno opakowanie to waga ok 25-30kg a w środku ledwo 0,5m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts