Elfir 13.10.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Ja też bym inaczej ustawiła łóżko. Wówczas, jak lubisz oglądac noca filmy, na ścianie mozna zawiesić TV http://img829.imageshack.us/img829/2743/p1050206k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haglofs 14.10.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) hmmm rzeczecie, mógłbym tak łóżko ustawić...tylko czy to coś zmienia? chodzi mi o koncept na sypialnie...nie bardzo mam tam jak mebelki poustawiać przez jej nieciekawe rozplanowanie (drzwi,łazienka i ta wnęka) ...ogólnie to jakie mebelki sie daje do sypialni? Edytowane 14 Października 2011 przez haglofs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 łóżka U ciebie nie widzę szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stacha 14.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Jeśli masz garderobę to w sypialni nie potrzeba dużych kombinacji. Można ustwic jakas fajna komodę i stolik przy łóżku bo to się zawsze przydaje. Jak uda mi sie cos wkleic to wkleję, ale nie dzisiaj bo nie mam w tym kompie zdjęc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 hmmm rzeczwiscie, moglbym tak łóżko usawić...tylko czy to coś zmienia? Tak - możesz interesująco i w sposób jednolity wykończyć ścianę nad łóżkiem (np. w formie wysokiego, tapicerowanego zagłówka). W układzie obecnym jest niesymetrycznie, ze względu na okno. A druga strona sypialni - IMHO błędem jest różna stolarka drzwi http://img687.imageshack.us/img687/9836/e3bee50e0413b8a3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haglofs 14.10.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Elfir że tak zacytuje "you can read me like a book" bardzo mi sie podoba twój pomysł... wczoraj zmierzyłem i łóżko wejdzie spokojnie, nie wiele miejsca przed nim będzie...ale wystarczająco:) te tapicerowane plecy to super patent...tylko to trzeba u tapicera zamawiać,czy gotowe się takie panele kupuje? jej...fajny pomysł,podłapałem- zajme sie troche sypialnią- żeby "ona" tez miała przyjemnie jak kiedyś sie pojawi tak stacha mam garderobe i w sypialnie nie potrzeba mi dużo fatałaszkow trzymać PS. myślisz że kiepski pomysł z tymi drzwiami? może zmienić je na takie same...tylko białe czy drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 drzwi - czy białe czy drewniane tak naprawdę będzie zależeć od stylu sypialni. Czy też chcesz tak chłodno i minimalistycznie jak w pokoju? Czy ocieplisz drewnem? Łóżko - można kupić łóżka z wysokim tapicerowanym zagłówkiem. Miał je i tani BRW i trochę droższe Almi Decor. http://www.interiordesignpic.com/wp-content/uploads/2011/06/minimalist-white-bedroom-design.jpgAle można też zamawiać u tapicera na indywidualny rozmiar. Jak tu:http://luxurygods.pl/wp-content/uploads/2010/08/dizajn_kawalerka.jpghttp://luxurygods.pl/art-design/kawalerski-design/ Skoro nie potrzebujesz szafy, możesz łóżko bardziej przesunąć w stronę łazienki (gdyby zmienić jego ustawienie) a w kąciku pod oknem zrobić blat na całą szerokość ściany na minibiuro (Aby nie miec papierów rozłożonych w salonie), albo na toaletkę dla "onej", jak sie pojawi. Albo ustawić łóżko zagłówkiem do łazienki i zagłówek zrobić w konstrukcji lekkiej, niskiej ścianki (także tapicerowanej) - jeśli rozmiary pokoju na to pozwalają to dobre rozwiązanie, bo wówczas leżąc na łóżku nie trzeba podziwiać toalety, kiedy druga osoba do niej wchodzi. Oddziela sie przestrzeń toalety (ubierania się) i przestrzeń do spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haglofs 15.10.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 wracając jeszcze na chwilke do salonu.... pomalowałem dziś noi w jednym z krzeseł eames'ów na czarny mat... i chyba nwet całkiem fanie wyglądają, co myślicie ,czy malować tak nogi w pozostałych krzesłach? jakoś mam wrażenie że za dużo "szczęścia" z tymi chromami drutami tam sie dzieje w tym kąciku jadalnianym,że tak go nazwe... http://img197.imageshack.us/img197/9099/p1050234s.jpg http://img40.imageshack.us/img40/1509/p1050232fu.jpg pytanie- malować na czarny mat czy zostawić chrom? myślałem żeby dokupić jeszcze jedno z czarnym siedziskiem i wtedy nóżki pomalowac na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Malować A kupić może musztardową lub turkusową wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haglofs 15.10.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 dzięki.zaraz sie biore za reszte...noga od stołu w chromiku wystarczy:) ...a musztardowej i turkusowej to chyba niema, nawet (albo i tylko) w replikach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.10.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Jest oryginał w wersjach mustard i ocean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 15.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 podoba mi się, oj podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stacha 17.10.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Mi sie widzi cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena rena 17.10.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 świetne wnętrza, wystarczy chyba dorzucić jeden kolorek mieszkanko na 6 a i własciciel chyba tez;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 17.10.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Piękne mieszkanie gratuluję gustu A możesz napisać jaką farbą malujesz te nóżki od krzeseł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haglofs 18.10.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 dziękuje za uznanie:) farbka to "auto K" czarny mat w spray'u ...powiem szczerze że krzesełka wyszły super. bardzo mi się podobaja w takiej odsłonie. Zwłaszcza że znalazłem w necie że pierwsze orginalne eames'y były właśnie z czarnymi nóżkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 29.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 salon wydaje się nieco pusty , na90% jest w nim pogłos , dzwiek odbija sie od równych powierzchni jaka jest podłoga i puste sciany rzucenie czegos na podłogę , nawet niezbyt duzego + ze 2 obrazy/ grafiki jakies fajne powinny dodać mu duszy, ciepla i poprawic akustykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 10.12.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Witam a ja dam Ci jedną radę - PRZESTAŃ SIĘ RADZIĆ !!!! Osiągnąłeś świetny efekt, nie korzystając z porad projektanta, więc nie jest Ci on zupełnie potrzebny. Tym bardziej nie potrzebujesz porad osób, które nie są fachowcami ( z całym szacunkiem dla życzliwych forumowiczek). Zamiast przybliżać się do celu, oddalasz się od niego. Duszy Twojemu mieszkaniu nie dodadzą plakaty, grafiki i kolejne designerskie elementy. Nie one stworzą atmosferę wnętrza. Nie brakuje Ci w nim także ani faktur, ani barw.... Jest świetna baza Naprawdę świetna ! Z małymi poprawkami, które sam zaczynasz zauważać i korygować. Musisz zaczekać Pomieszkać, oswoić się z tym, co sam stworzyłeś i małymi krokami wprowadzać SIEBIE, po prostu SIEBIE. Tam Ciebie na razie nie ma Nie widać, co lubisz, czym się pasjonujesz, co Cię kręci... Nikt z zewnątrz nie podpowie Ci niczego dobrego, bo trzeba by Cię poznać Na razie sam znasz siebie najlepiej. I słuchaj swojego wnętrza. I błagam Cię, jeśli zabierzesz się za sypialnię, zmaltretuję Cię, gdy zrobisz pikowany zagłówek hihihi. No chyba że chcesz mieć tak, jak wszyscy. pozdrawiam mimi p.s. mała uwaga - źle rozplanowałeś gniazdka, teraz kable plączą Ci się po ścianach i i podłogach. Przy okazji remontu może uda się to naprawić, a na razie postaraj się choć te kable pozwijać. Edytowane 10 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts