monika i lukasz 11.10.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mam dylemat i liczę, że może ktos z Was mi doradzi. Ruszam powoli z łazienką na dole, czyli tą małą. Pomieszczenie ma 1,68 na 2,16. Pomysł jest taki, że będzie czarno-biała. Wybrałam płytki secret edeno paradyża - bardzo mi się podobają. Płytka ma wymiary 29,5 x59,5. I jak sobie zaczęłam liczyć ułożenie to w poziomie wyszło mi zaledwie kilka płytek na ścianę. no i mam dylemat - położyć je pionowo? jak to bedzie wyglądało? Albo jednak poszukac kolekcji, która ma mniejsze płytki? Poradźcie coś, bo spanikowałam i już nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało. Nie wiem czyja to łazienka, ale chciałabym uzyskać mniej więcej taki efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkkamilka 12.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 a daj rzut łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 12.10.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 http://www.projekty.ign.com.pl/pliki/260/rzuty/alabaster_4636_zoom.gif Łazienka to pomieszczenie nr 8 Tutaj parę zdjęć jeszcze bez tynków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 14.10.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam.Po głębokim namyśle doszłam do wniosku ,że faktycznie płytki,które wybraliście są za duże do tak małej łazienki.Mam dwie propozycje:1) zmienić kolekcję na płytki o mniejszym rozmiarze np.Alba Cersanit:http://www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=seria&id=503&dzial1=503&nr_dz_gl=5&lang=pl2) zamiast czarnych płytek położyć po prostu czarną mozaikę.Można ją dostosować idealnie do wysokości na jakiej chcesz zastosować czarny kolor np. Palette -Opoczno:http://www.opoczno.eu/karta.php?kolekcja=k041&plytka=k041p032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaszo 14.10.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam Was Jestem nowa na forum Mam taki sam problem z ułozeniem plytek w salonie kuchni i przedpokoju (wszystko razem) Musze pewnie zalozyc nowy temat ,niestety nie wiem jak ????-podpowiedzcie mi prosze - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.10.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 jest taki dział - "wszystko o naszym forum", a także FAQ. Tam możesz zadawać pytania "techniczne". To forum w podstawowych założeniach niczym nie różni się od innych forum w necie - zakładanie nowych wątków też. U góry nad listą tematów w danym dziale forum masz czerwony przycisk "utwórz nowy temat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 17.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witam Was Jestem nowa na forum Mam taki sam problem z ułozeniem plytek w salonie kuchni i przedpokoju (wszystko razem) Musze pewnie zalozyc nowy temat ,niestety nie wiem jak ????-podpowiedzcie mi prosze - Skoro już tu jesteś to zadaj pytanie.Pomożemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ikaria - anaszo założyła własny watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts