mrenias 13.10.2011 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witajcie! No i mam kolejny dylemat :/ Ze względów ekonomicznych kupiliśmy kamień gipsowy, który ma byc na calej ścianie do wysokości okna balkonowego na ścianie, gdzie ma być TV. No i teraz jak sobie przymierzyłem kilka kamieni, to zaczynam się bać, czy nie będzie to wizualnie za ciężie w stosunku do reszty salonu. W salonie są jasne duże płytki przecięte czarnymi dużymi płytkami, 10m2 pod wypoczynkiem to będzie deska barlinecka, ściany (na foto wyszły nie naturalne) to mocno przybrudzona biel oraz część ścian białych (stiuk) + biały sufit. Kuchnia pójdzie w szarości lub biel, a komplet wypoczynkowy też w odcienie szarości. Dlatego jak widać na poniższych fotkach zakupiłem szary kamień. Jak myślicie jak się to będzie miało do reszty? czy może coś innego wymyślić? TV będzie wisiał na ścianie, a pod tv będzie niska szafka drewniana. Poniżej w zalączeniu foty salonu oraz przerobionego graficznie kamienia. A taki jest kamień Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.10.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 ja osobiście nie przepadam za materiałem, który udaje coś. Zwłaszcza ze w przypadku gipsowych nibykamieni widać wyraźnie poszczególne płytki na ścianie, bo mają powtarzalny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 popieram Elfir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.10.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 popieram dziewczyny, wzór jest powtarzalny i.. będzie widać że to nie kamienie... ..chyba, że taki chciałaś mieć efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts