boguslaw 05.02.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 A ja sobie jakoś (z perspektywy zwykłego użytkownika) nie potrafię wyobrazić sytuacji, kiedy moja podłogówka ZA DUŻO ciepła mi dostarczy. Dostarcza mi tyle ciepła, ile ma zadane na sterowniku. Mam stałą temperaturę i to jest bardzo komfortowe. W życiu nie wróciłabym z własnej woli do grzejników Witaj Pożyjemy, zobaczymy, choć życzę Ci jak najlepiej. Obyś była zawsze zadowolona ze swoich wyborów. De gustibus non est disputandum... Ja również nie zamienił bym swojego układu na żaden inny. Pozdrawiam Bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 05.02.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 pisałem o tym wcześniej, że tak właśnie się to skończy, czyż nie? czyli ta obiegowa opinia że PP może tutaj wszystko się po raz kolejny potwierdziła:yes: Bana to powinniście wy dostać, za androny, które tu wypisujecie, okraszone kłamstwem, chamstwem i agresją.. WSTYDŹCIE SIĘ ! === Prawda i racja was w oczy kole. Sami widzicie miałkość, nijakość waszej argumentacji, w większej części skierowanej przeciwko mnie personalnie. Prymitywne, nic nie znaczące argumentum ad personam. WSTYD !!! WSTYD !!! WSTYD !!! ========================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 05.02.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Bogus w akcji kopiuj/wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 05.02.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Bana to powinniście wy dostać, za androny, które tu wypisujecie, okraszone kłamstwem, chamstwem i agresją.. WSTYDŹCIE SIĘ ! === Prawda i racja was w oczy kole. Sami widzicie miałkość, nijakość waszej argumentacji, w większej części skierowanej przeciwko mnie personalnie. Prymitywne, nic nie znaczące argumentum ad personam. WSTYD !!! WSTYD !!! WSTYD !!! ========================== hehe, rzuć liczbami i argumentami, cwaniaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts