ellaj 31.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Czasami to nawet nie o pieniadze chodzi, ale o przeswiadczenie, ze samemu zrobi sie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Heh, akurat skończyłam czytać "Metro 2033" - fantastyka w post-apokaliptycznym świecie. I znam jeden powód dla którego wiele rzeczy należy umieć i wiedzieć. Bo w przypadku jakiegokolwiek kataklizmu jest się wówczas najbardziej przydatną społeczeństwu jednostką. A potrzebnych się nie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Bo w przypadku jakiegokolwiek kataklizmu jest się wówczas najbardziej przydatną społeczeństwu jednostką. A potrzebnych się nie zabija. O i to jest argument, którego sie będę trzymać zmieniając kaloryfer w środku sezonu grzewczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 31.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 O i to jest argument, którego sie będę trzymać zmieniając kaloryfer w środku sezonu grzewczego Boze!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Boze!!! :D:D Ellaj - malka wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 31.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Malka to zupełnie jak mój TŻ, ktory wczoraj wymieniał grzałkę w grzejniku łazienkowym bo jak się urodzi nasza druga pociecha to przecież trzeba będzie dogrzewać łazienkę do kąpieli. Nie szkodzi, że pociecha ma przyjść na świat w MAJU. I wiecie co? Cholernie mi tym zaimponował. Tym, że właśnie nie wezwał hydraulika, że zdjął grzejnik, wymienił grzałkę, założył grzejnik, umył po sobie podłogę w łazience i.... poszedł montować dzwonek do drzwi wejściowych (kupił specjalnie taki, który można ściszać, żeby nikt dziecka nie obudził dzwonkiem- ja bym na to nie wpadła ). A z wykształcenia jest prawnikiem i naprawdę sprawy techniczne nie były nigdy jego mocną stroną. Ale jest ambitny i uważa, że skoro ma dom to jego rolą jest utrzymanie tego domu- nie tylko finansowe ale i techniczne. Pewnie, że jakbym się uparła to też bym to sama zrobiła- nie takie akcje podczas budowy odstawiałam. Ale po co? Skoro mam takiego MĘŻCZYZNĘ (a nie pierdołę) p.s. w czasie jak on walczył z grzejnikiem ja oczywiście gotowałam, prała, sprzątałam- żeby nie było za słodko Elfir Twój argument jest nie do pobicia p.s. Malka - " cipasierotka" mnie rozwaliła totalnie- pozwolisz, że ukradnę i będę używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Tyle, że u mnie instalacja napełniona a w bloku to nie tak łatwo ją opróżnić, ale od czego sa zamrażacze, nie? Ngel, a bier se "cipęsierotke" sama c - brzmiała wulgarnie , a sierotka za lajtowo tak jakos wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 01.11.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 to bierę podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ja na takie niedojebiedaczki mówię niunie, ale cipysierotki brzmi adekwatniej. Znam parę i muszę przyznać, że mają wielkie branie u płci przeciwnej. A potem sie te chłopy, co to sie nabrały na babe potrzebującą męskiego ramienia wyżalają na forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Taaaa, tych uciemiężonych biedusiów to ma pęczki znam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.11.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 MSU, no niby tak, ale są tez egzemplarze,które przez mamusie/zony (choc w wychowanie w wieku 30+ juz jakos nie wierzę) rozpieszczane nie były i teraz wychodzą z założenia - ja juz się wżyciu narobiłem a teraz ty się wykaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 01.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 "niedojebiedaczki"- no ja sobie chyba jakiś zeszycik założę- jesteście boskie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.11.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Chciałam zedytowac i mi wyciełam posta - blondynka. Generalnie chodziło mi o to że to my kobiety tych chłopow tak przyzyczajamy do dobrobytu, od synusia po mężusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.11.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 No popać , popać ... ...znaczy się ten rozpad (związku - jak w tytule) to przez was mamuśki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 jak wszystkie nieszczęścia tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 06.11.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 jak wszystkie nieszczęścia tego świata tiaaaa , ja zawsze wiedziałem że kobieta to zlośliwa narośl naokoło piz....- waginy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.11.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jeśli chodzi o problem z żoną w ciąży - jej nastroje to wynika zmian hormonalnych. Ujawniają się w niej bardzo pierwotne instynkty - kopanie nory/bezpieczne schronienie. U teściów nie jest u siebie, nawet, jeśli twoja matka jest najbardziej wyrozumiała osobą. To nie jest jej dom, tylko teściowej. Żona nastawiła się psychicznie na przeprowadzkę PRZED porodem. Na powicie dziecka "u siebie", w swojej "norze". Dlatego naciska i dlatego jest rozczarowana, że termin przeprowadzki się wydłuża. Ona już w wyobraźni wyposażyła gniazdko i teraz jej wyobrażenia się nie pokrywają z rzeczywistością, co prowadzi do frustracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Taaaa, tych uciemiężonych biedusiów to ma pęczki znam..... Do mnie pije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.11.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 http://bylemrogaczem.blogspot.com/ Ciekawy blog ,doskonale pasuje do tego watka i nalezy do jednego z forumowiczow . Naprodukowałam sie w tym blogu, a tu szlaban. Co sie stało? Wie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 14.11.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Bodo podjął bardzo dobrą decyzję o ograniczeniu czytających bloga do znajomych, szkoda że tak późno. Edytowane 15 Listopada 2011 przez aglig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts