Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę o pomoc!

GośkaR

Recommended Posts

Witam,

Bardzo proszę opinie na temat mojej kuchni, sam układ bardzo nam się podoba, zresztą jest zrobiona pod "nasz" projekt. Natomiast patrząc na fronty mebli czy nie ma się wrażenia że brak w niej estetyki? jakby każde drzwiczki inne? Mąż mówi że przesadzam ale ja nie do końca jestem zadowolona. Właściciel firmy która nam robiła mówi ze tak się robi i on juz długo robi meble. Może jestem przewrażliwiona.

Proszę o szczere Wasze opinie!!!!

http://www.empikfoto.pl/albumy37/157081/1123791/previews/44753886_dsc00917.jpg

http://www.empikfoto.pl/albumy37/157081/1123791/previews/44753988_dsc00919.jpg

Edytowane przez GośkaR

Twoje szafki tańczą;)

Czy to jest fornir czy sztuczna okleina? Moje szafki z naturalnego forniru są zrobione ze słojami przechodzącymi z szafki na szafkę, przez całą kuchnię. Wydaje mi się, że Twoje szafki też powinny być spasowane, chociaż z tego co pamiętam to ja ustalałam jakie ma być ułożenie forniru na szafkach, bo była też tańsza opcja, ze nie będą spasowane chyba.

To była jedyna rzecz która z nim nie uzgodniłam :( czyli moja wina :(

Właśnie te pasy nie dopasowane mnie drażnią.

Myślałam ze skoro mu nic nie powiedziałam to będą pionowe - on tez się nie pytał ani niczego nie zaproponował.Gdyby była opcja dopłaty napewno byśmy ją wybrali.

Zostało mi albo fronty wymienić albo gorsza opcja przyzwyczaić sie do nich :)

Bardzo Wam dziękuje za to że się odezwałyście!!!

Nie wiem czy gorsza ta opcja z przyzwyczajeniem- z pewnością tańsza;P Uwierz mi, ze za moment przestaniesz na to zwracać uwagę, a fronty wymienisz za jakiś czas.

A jeśli chodzi o pion/poziom to chyba raczej najczęściej się robi w poziomie jednak. Jedynie można to przechodzenie słoi uzgodnić, ale z tym jest pewnie trochę więcej roboty, więc może nie każdemu się chce to robić?