Kasiek1983 04.04.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 No właśnie... tak na kartce to sobie można wyrysować przeróżne wersje a w realu to troszkę inaczej wygląda i inaczej się patrzy na to jak już dom stoi... już sama nie wiem jak wykorzystać ten strych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 04.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja zrobiłem pokój hobby i pralnię. W przyszłości na połowie pralni może zrobię saunę, taką 2 - 3 osobową Ze zmian to zrobiłem drzwi (mają być, na razie jest otwór) między hobby a pralnią. Jak będę z kolegami siedział przy piwku i pykał w bilard, to żebyśmy nie musieli do kibelka latać przez sypialnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 04.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Też o takim pokoju myśleliśmy, tylko że nie chemy robić tam drzwi do łazienki bo wtedy jak ktoś tam się "załatwia" to musi dwoje drzwi zamykać nie wiem czy to dobry argument ale tak jakoś nam się wydaje no i my zamiast sauny (super, zazdroszczę) zrobilibyśmy tam garderobę. Czekamy na wiosnę i będziemy się z Tobą umawiać, bo jednak tak jak mówisz, trzeba zobaczyć na żywo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 04.04.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 To podwójne wejście do łazienki ma swoje wady - zgadzam się. Rozważałem za i przeciw i jednak się zdecydowałem na takie rozwiązanie. Te drzwi między hobby a pralnią z założenia mają być przez cały czas zamknięte. Takie przejście "okazjonalne" Oczywiście zapraszam na wiosnę na "wizję lokalną" Pozdrowionka i byle do wiosny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.04.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 zmodyfikowałam nazwę wątku, by łatwiej można było odszukać wyszukiwarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 04.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ffen - a co myślisz o takiej wersji? Jeszcze nic nie konsultowaliśmy z architektem, ale popróbować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TyjesteśBasia 04.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Czy nie wydaje się Wam, że brama garażowa jest za mała na dwa samochody? 4,5 m może być mało. Wszedzie piszą, ze powinno byc min 5 metrów. Raz się uda, raz nie wjechać. Może lepiej poszerzyc garaż o jeden pustak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 05.04.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Kasiek - DUŻO lepszy pomysł. Wprawdzie nie będzie to odizolowane pomieszczenie hobby, ale za to będziecie mieli bawialnię dla dzieci. Fajnie pomyślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 05.04.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Jeszcze mała uwaga w temacie bramy garażowej - do 4.5 metra są rozwiązania standardowe (w miarę przystępne cenowo) powyżej, zaczynają się "bramy przemysłowe" - cena kosmos.Poza tym nigdy nie będziecie wjeżdżać na trzy cztery. Zawsze pierwsze auto może się do ściany dosunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 11.04.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Cześć. Warunki zabudowy już są, dziś wybieramy się do architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 12.04.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ffen - i jak? ten weekend pasuje czy odpada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 14.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dopiero teraz wszedłem na forum Jakbyście chcieli to mogłoby być dziś (niedziela) koło 17. Mailem Ci podeślę nr komórkowy - zadzwoń. Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 14.04.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Skleroza - nr już Ci wysyłałem - 18 marca. Jak chcecie w ten weekend to dzwoń. Następny nas nie ma.Potem dopiero 27/28 kwietnia.Odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 14.04.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzięki ffen, zapomniałam że mi wysłałeś już numer... my wyjeżdżamy więc, spotkamy się 27 lub 28 kwietnia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 15.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wylewki skończone!!! Kasiek - nawet lepiej pod koniec kwietnia - nie będziemy " świeżych" wylewek deptać . Do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
linciano 01.05.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 .... Zdjęcia z realizacji też mogę na maila podesłać. Pozdrawiam i polecam Tulipkę!!! Witam ffen! Czy ja mógłbym prosić również o jakieś fotki? Na dniach ruszam z robotą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 08.05.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam!!! ffen, dopiero wróciłam do świata żywych... jeśli masz czas w ten weekend to byśmy się zdzwonili??? daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ffen 11.05.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Pogoda nie rozpieszcza, ale zapraszam. W ten weekend się nie ruszamy z domu. Numer masz.Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiek1983 13.05.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ffen - dziękujemy Wam bardzo za "wizję lokalną"!!! Wasza Tulipia jest piękna... i mimo szokujących kosztów budowy i tak chcemy ją wybudować! Pozdrawiamy i czekamy na progres wykończeniowy i oczewiście na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo203 13.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ffen - dziękujemy Wam bardzo za "wizję lokalną"!!! Wasza Tulipia jest piękna... i mimo szokujących kosztów budowy i tak chcemy ją wybudować! Pozdrawiamy i czekamy na progres wykończeniowy i oczewiście na zdjęcia a czemu takie duże? jaki jest koszt? jestem zainteresowana ponieważ również chcę wybudować Tulipię i chcę się dowiedzieć czy budowa nie przekroczy moich możliwości finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts