Studentka12 01.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Witam, proszę o pomoc w wykonaniu planu zagospodarowania lokalu liczącego 100m2. Mam do przygotowania projekt założenia własnej działalności- sklepu muzycznego wraz z zilustrowaniem lokalu, w którym znajduje sie łazienka, magazyn na instrumenty- zaplecze, małe pomieszczenie dla technika i główna część sklepu z rozwieszonymi instrumentami i ladą sklepową. Proszę o pomoc w zrobieniu takiego planu. Dla was miłośników architektury to pestka a ja będę się głowić;/Błagam o pomoc w razie jakby znalazła się dobra duszeszka pozostawiam maila: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.11.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nikt nie będzie robił profesjonalnego projektu wnętrz za friko. A amatorzy doradzają na bieżąco we wątku - wrzuć plan, to pogadamy. Przy czym radziłabym zwrócić uwagę na słowo "doradzić". Różni się ono od "zróbcie za mnie robotę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 02.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dawno prac domowych tu nie było... Strach pomyśleć, że za kilka lat ktoś taki pojawi się jako fachowiec na forum i/lub w realu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts