Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwaga złodziej do wszystkich

Hanka27

Recommended Posts

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi, którzy mają dom w st. sur. zamkniętym. Okradli ich na ok. 2 tys. Wszystko, co było na zew. zwinęli, łącznie z kablami do oświetlenia ogrodu. Jak patrzyłam na znajomego, to im naprawde współczułam - haruje się na każdy grosz a tu przyjdzie taki, co to myśli - burżuj,nawet nie zauważy. Łatwiej wziąć niż samemu zapracować.

Teska, bardzo Ci współczuję. Gnojki skończone.

robotnicy na budowie nie zamkneli garazu :( ukradli 5 workow gipsarow, wiertarkę, kołki do styropianu, 3 rolki folii paroszczelnej z aluminium do sufitow....

ech...dobzre ze kominka nie wywiezli :(

No to nic, tylko przejść się po okolicy i poszukać swoich materiałów :evil: .

Teska, a co z alarmem? Nie włączacie?

Teska,gdyby nasze współczucie mogło pomóc,ale niestety.

Przykre bardzo,byłam kiedyś okradziona i wiem jaką wsciekłość się czuje.

Gdy pomyślę,że policja doskonale wie kto w większości wypadków uczestniczy w kradzieżach,a nie zawraca sobie d.....Znają środowisko,ąle nikt im nie płaci za drążenie spraw o małej szkodliwości społecznej :evil:

Chciałabym napisać,że to tacy sami złodzieje,ale nie mogę rzucać oszczerstw,bo musiłabym udowodnić.Jednak widziałam na własne oczy jak Ormianie na bazarze zanosili haracz do radiowozu

• 4 weeks później...
No czemu ja tak dawno tutaj nie zaglądałam? Czemu :lol: uhahałam się do śloz. Moja ulica kiedyś nazywała się pięknie Różana ale przyszło nowe i zmieniło :cry: ale w Dziekanowie Leśnym można sobie zamieszkać na ul np. Bolka i Lolka, Kaczki Dziwaczki, Czerwonego Kapturka itd. Czyż to nie urocze?

Gośka

Ja właśnie będę mieszkać na ul. Czerwonego Kapturka w Dziekanowie Leśnym, ta nazwa bardzej mi się podoba niż poprzednia Topolowa

Pozdrawiam

Aga