ma 10.11.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Nas okradli 7 lat temu i do tej pory z trudem zagladam w niektore miejsca, gdzie na pewno grzebal zlodziej. Bardzo ci Tesko wspolczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2003 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Wczoraj widzieliśmy się ze znajomymi, którzy mają dom w st. sur. zamkniętym. Okradli ich na ok. 2 tys. Wszystko, co było na zew. zwinęli, łącznie z kablami do oświetlenia ogrodu. Jak patrzyłam na znajomego, to im naprawde współczułam - haruje się na każdy grosz a tu przyjdzie taki, co to myśli - burżuj,nawet nie zauważy. Łatwiej wziąć niż samemu zapracować.Teska, bardzo Ci współczuję. Gnojki skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.11.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska, napisz co sie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 robotnicy na budowie nie zamkneli garazu ukradli 5 workow gipsarow, wiertarkę, kołki do styropianu, 3 rolki folii paroszczelnej z aluminium do sufitow.... ech...dobzre ze kominka nie wywiezli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.11.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 robotnicy na budowie nie zamkneli garazu ukradli 5 workow gipsarow, wiertarkę, kołki do styropianu, 3 rolki folii paroszczelnej z aluminium do sufitow.... ech...dobzre ze kominka nie wywiezli No to nic, tylko przejść się po okolicy i poszukać swoich materiałów . Teska, a co z alarmem? Nie włączacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 10.11.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska, w dalszym ciagu bardzo wspolczuje. Na pocieszenie znalazlam tylko, ze zlodziejstwo rzeczy osobistych boli chyba bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Zbych fachowcy nawet garazu nie zamkneli oni pracuja do wieczora mnie tam nie ma...ale szef Bolek powiedzial ze odkupi material bo to z ich winy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 ma dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 10.11.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 i popatrz, sa jeszcze tacy, ktorzy sie do winy poczuwaja... to tez pocieszajace, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2003 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Widzisz Teska, nawet wśród budowlańców są okazy porządne Co jest faktem dla mnie osobiście budującym jako że w przyszłym roku startuję z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 10.11.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 Teska,gdyby nasze współczucie mogło pomóc,ale niestety. Przykre bardzo,byłam kiedyś okradziona i wiem jaką wsciekłość się czuje. Gdy pomyślę,że policja doskonale wie kto w większości wypadków uczestniczy w kradzieżach,a nie zawraca sobie d.....Znają środowisko,ąle nikt im nie płaci za drążenie spraw o małej szkodliwości społecznej Chciałabym napisać,że to tacy sami złodzieje,ale nie mogę rzucać oszczerstw,bo musiłabym udowodnić.Jednak widziałam na własne oczy jak Ormianie na bazarze zanosili haracz do radiowozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ko 09.12.2003 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 No czemu ja tak dawno tutaj nie zaglądałam? Czemu uhahałam się do śloz. Moja ulica kiedyś nazywała się pięknie Różana ale przyszło nowe i zmieniło ale w Dziekanowie Leśnym można sobie zamieszkać na ul np. Bolka i Lolka, Kaczki Dziwaczki, Czerwonego Kapturka itd. Czyż to nie urocze? Gośka Ja właśnie będę mieszkać na ul. Czerwonego Kapturka w Dziekanowie Leśnym, ta nazwa bardzej mi się podoba niż poprzednia Topolowa Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts