megi119 07.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Proszę o pomoc, w doborze kolorów do pokoju. Pokój jest od strony południowej, oświetlany LED ciepłym białym. Nie było by pewnie problemu gdyby nie tapeta, która jest zamontowana w wnęce. Wnęka jest prawie na cała ścianie. http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/bf/7b/b28880be1ed4797073d1d58b21fe-43233540_d.jpg Teraz jaki kolor dopasować do obramowania wnęki, z lewej i prawej strony po 1 metrze i góra 30 cm od sufitu. W środku wnęki będzie stało łóżko. Czy ten sam kolor zastosować do 15 cm końcówek do wnęki. Może ktoś rzuci jakieś zestawienie kolorystyczne:) Ja niestety ale mam problem z kolorami.... pozdrawiamniecierpliwy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 moze taki kolor jak ma wzor na tapecie, tylko ze wtedy bedzie jasny fiolecik i czy tego fioletu nie bedzie za duzo? ja sama lubie fiolety, ale co za duzo to niezdrowo. a co do zastanawiania sie nad kolorami i zmienianiem zdan to problem mi znany z autopsji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Przy cieniowanym fiolecie nie ma co kombinować: biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zdecydowanie srebrzysty. W dodatku z laserunkiem (połyskliwy) lub (drożej) srebro z szlakmetalu lub tapeta srebrzysta bez wzoru ale z fakturą. Chyba, że lubisz fiolety:http://sipaco-production.com/wp-content/uploads/2011/11/Purple-living-roo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wlasnie, tak jak Elfir napisala - sreberko bedzie lagodniejsze niz biel, ibedzie super wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
euphoria_art 08.11.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja stawiam na: Biały, popielaty - w całości lub w większości oraz grafit, ciemna zgniła zieleń, srebro, bardzo ciemny fiolet (dokładnie ta barwa co na tapecie tylko o wiele ciemniejsza) - jako dodatki lub użyte w mniejszości. Ciemna zieleń (ale tylko i wyłącznie zgniła) doda troszkę ruchu do całości, może kwiat żywy o takiej barwie liści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maganr1 08.11.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja stawiam na: Biały, popielaty - w całości lub w większości oraz grafit, ciemna zgniła zieleń, srebro, bardzo ciemny fiolet (dokładnie ta barwa co na tapecie tylko o wiele ciemniejsza) - jako dodatki lub użyte w mniejszości. Ciemna zieleń (ale tylko i wyłącznie zgniła) doda troszkę ruchu do całości, może kwiat żywy o takiej barwie liści? Niestety kazano mi zmienić nick euphoria_art, gdyż uznano go za reklamę zakamuflowaną, dlatego w razie czego proszę się ze mną kontakować na obecne konto (maganr1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts