Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto uratuje mnie od mojej żony, która przez miesiąc szuka kolorów:(

megi119

Recommended Posts

Proszę o pomoc, w doborze kolorów do pokoju. Pokój jest od strony południowej, oświetlany LED ciepłym białym. Nie było by pewnie problemu gdyby nie tapeta, która jest zamontowana w wnęce. Wnęka jest prawie na cała ścianie.

http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/bf/7b/b28880be1ed4797073d1d58b21fe-43233540_d.jpg

Teraz jaki kolor dopasować do obramowania wnęki, z lewej i prawej strony po 1 metrze i góra 30 cm od sufitu. W środku wnęki będzie stało łóżko. Czy ten sam kolor zastosować do 15 cm końcówek do wnęki. Może ktoś rzuci jakieś zestawienie kolorystyczne:) Ja niestety ale mam problem z kolorami....

pozdrawiam

niecierpliwy:bash:

Zdecydowanie srebrzysty. W dodatku z laserunkiem (połyskliwy) lub (drożej) srebro z szlakmetalu lub tapeta srebrzysta bez wzoru ale z fakturą.

Chyba, że lubisz fiolety:

http://sipaco-production.com/wp-content/uploads/2011/11/Purple-living-roo.jpg

Ja stawiam na:

Biały, popielaty - w całości lub w większości oraz grafit, ciemna zgniła zieleń, srebro, bardzo ciemny fiolet (dokładnie ta barwa co na tapecie tylko o wiele ciemniejsza) - jako dodatki lub użyte w mniejszości.

Ciemna zieleń (ale tylko i wyłącznie zgniła) doda troszkę ruchu do całości, może kwiat żywy o takiej barwie liści?

Ja stawiam na:

Biały, popielaty - w całości lub w większości oraz grafit, ciemna zgniła zieleń, srebro, bardzo ciemny fiolet (dokładnie ta barwa co na tapecie tylko o wiele ciemniejsza) - jako dodatki lub użyte w mniejszości.

Ciemna zieleń (ale tylko i wyłącznie zgniła) doda troszkę ruchu do całości, może kwiat żywy o takiej barwie liści?

Niestety kazano mi zmienić nick euphoria_art, gdyż uznano go za reklamę zakamuflowaną, dlatego w razie czego proszę się ze mną kontakować na obecne konto (maganr1).