Arche1982 12.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Witam, remontuje mieszkanie, ale ze względów ekonomicznych nie stać mnie na wymianę drzwi do mieszkania. Przedstawiam zdjęcie drzwi od strony mieszkania. Macie jakiś pomysł co z nimi zrobić? Myślałam o opaleniu ich, ale częściowo są zrobione z jakiejś takiej dykty, której nie da się potem pomalować bejcą, a nie chcę ich pokrywać farbą olejną. Proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Dykty i tak nie pomalujesz bejcą. Moim zdaniem do białych ścian pasować będą białe drzwi i co najwyżej ramy pomaluj w innym kolorze - np. turkusowym, żółtym, dla ożywienia przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.11.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ale fajne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arche1982 12.11.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ale właśnie nie chcę ich malować olejną farbą. Jeszcze nie wiem w jakim kolorze będzie przedpokój, ale chyba szarym.Wiem wiem... drzwi są śmiechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 14.11.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jeśli obstajesz przy bejcowaniu - to może zamocować arkusz cienkiej sklejki ... co nie jest problemem....o ile drzwi nie są powykrzywiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts