majre 13.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam. Poszukuje kontaktu do firmy/zakładu która realizuje zamówienia na meble na wymiar. Ważne aby specjalizowali się w produkcji mebli z litego drewna w stylu nowoczesnym (minimalizm). Cena kwestia drugoplanową. Okolice Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 13.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 http://www.manufakturadrewna.pl/Polecam, zamówiłam u nich stół Manu z orzecha amerykańskiego i stolik kawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 To może najpierw napisz z jakiego drewna. Bo cena dla Ciebie nie będzie ( z pewnością) drugoplanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maczek44 23.09.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 U nas w Zembrzycach edar robi meble z litego drewna na zamówienie. Z ceną różnie bo zależy jakie drewno wybierzemy oraz o jaki mebel chodzi. Ja mam od nich stół do jadalni z drewna bukowego i dałam za niego niecałe 2 tys zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tak naprawdę wielu stolarzy zrobi takie meble. Problemem jest wzornictwo, bo stolarz nie musi być fachowcem z dziedziny designu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts