Mąż1719509602 24.11.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Witam,chciałbym poznać Wasze opinie na temat futra na ścianie. Zrobiłem takie w korytarzu. Żona na początku nie była przekonana, ale jak zobaczyła efekty to teraz jest wręcz zachwycona! Co Wy na to? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=86838&d=1322135399http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3376&attachmentid=86837 http://forum.muratordom.pl/album.php?albumid=3376&attachmentid=86838 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 24.11.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Wygląda odlotowo . Czy to się zdejmuje do prania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 24.11.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 chciałbym poznać Wasze opinie na temat futra na ścianie. Co Wy na to? To tkanina? pluszowa? przyklejona czymś do ściany? Pomysłowe. Trochę ponure, moim zdaniem. Ale bałabym się tego dotykać, bo nie lubię tego rodzaju pluszu (ale jeśli masz kota, to na pewno będzie zadowolony! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.11.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 mnie się nie podoba, ale ja generalnie antfuterkowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 24.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pomysł ciekawy ale nie lubię łapaczy kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 jak się czyści, kiedy np. cos się wyleje albo pobrudzić od rąk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 24.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 mnie również pomysł zaintrygował - ale jak z czyszczeniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 24.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 szczerze mowiac sam sie pchasz na ta stronke http://ekskluziff.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mąż1719509602 25.11.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nie, nie można tego ściągnąć! To jest przyklejone na klej typu butapren, więc niestety ściągnięcie nie jest możliwe, ale za to spokojnie można sobie to odkurzać To tkanina? pluszowa? przyklejona czymś do ściany? Pomysłowe. Trochę ponure, moim zdaniem. Ale bałabym się tego dotykać, bo nie lubię tego rodzaju pluszu (ale jeśli masz kota, to na pewno będzie zadowolony! ) Nie mam kota, to przyklejone klejem typu butapren, to jest taka imitacja futra... hm ciezko okreslic jak się czyści, kiedy np. cos się wyleje albo pobrudzić od rąk? Raczej ciężko coś wylać na ścianę, nie miałem jeszcze z tym problemu. A jeśli chodzi o takie odświeżanie futerka, to po prostu odkurzamy je. szczerze mowiac sam sie pchasz na ta stronke http://ekskluziff.pl/Nie sądze ze z tym pomyslem akurat pcham sie tam, ale dzieki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.11.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Raczej ciężko coś wylać na ścianę, nie miałem jeszcze z tym problemu. A jeśli chodzi o takie odświeżanie futerka, to po prostu odkurzamy je. Wnioskuję, że nie masz dzieci i nie robisz imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mąż1719509602 25.11.2011 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dzieci jeszcze nie a imprezki są, ale zazwyczja siedzimy w salonie a nie w korytarzu, może robie za małe imprezki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.11.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dla mnie koszmar! Nie daj boże mol spożywczy zniesie jaja, siedlisko i wylęgarnia moli i wszelakiego robactwa. Brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mąż1719509602 25.11.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Dla mnie koszmar! Nie daj boże mol spożywczy zniesie jaja, siedlisko i wylęgarnia moli i wszelakiego robactwa. Brrrrrrrr Przesadzasz, wystarczy trzymać czystość, bez pielęgnacji nawet w szafie w marynarkach można mieć mole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolciaost 25.11.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 hehe niezły pomysł - nie mój kolor, ale pomysł niezły.. a jeśli chodzi o tę wylegarnie robactwa to bez przesady!!!! jeśli nie zmywasz, nie wyrzucasz śmieci i nie sprzątasz to zapuści się dom ale przy regularnym sprzątaniu na pewno nie ma problemu - tak to nie mogłabym mieć firan, zasłon i mebli tapicerowanych w domu... ale są już nawet na meble tkaniny antyalergiczne - obiłam sobie sofę, więc jest coraz lepiej jeśli o jakość i potrzeby klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Mąz a co zrobisz jak przyszła progenitura wyleje soczek kubuś na ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 ja mam ściany w przedpokoju ochlapane herbatą, którą wylałam gdy się potknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 25.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Sorry za OT, ale muszę napisać. Kilkanaście lat temu kolega mojego przyszłego męża zaprosił nas do domu, żeby się pochwalić efektami dopiero co przeprowadzonego remontu. No więc zdarzylo się podczas tej wizyty, że stałam sobie przy oknie i gapiłam się przed siebie, pijąc herbatę. Nagle mój mądry narzeczony podszedł do mnie cichaczem i wbił swoje palce w moje żebra (tak niby chciał mnie połaskotać ). Zachowałam się wtedy jak podłączona pod 220V i cała pita przeze mnie herbatka wylądowała na kaloryferze, rozbryzgując się uroczo na świeżo malowanej ścianie. Co zrobiliśmy? Wytarliśmy ścianę firanką. Świnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mąż1719509602 28.11.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Jak przydarzy mi sie historia z herbatą, kubusiem, winem, kawą, wódką, sokiem malinowym, czy też wodą z ogórków to wtedy Wam powiem jak sobie z tym poradziłem, narazie się nie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 26.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 (edytowane) Nie, nie można tego ściągnąć! To jest przyklejone na klej typu butapren, więc niestety ściągnięcie nie jest możliwe, ale za to spokojnie można sobie to odkurzać Nie mam kota, to przyklejone klejem typu butapren, to jest taka imitacja futra... hm ciezko okreslic Raczej ciężko coś wylać na ścianę, nie miałem jeszcze z tym problemu. A jeśli chodzi o takie odświeżanie futerka, to po prostu odkurzamy je. Nie sądze ze z tym pomyslem akurat pcham sie tam, ale dzieki za opinie pchasz sie na sile do dzialu "na bogoto".Jakbys jeszcze zrobil taki sufit obnizany z plyt k-g obowiazkowo z jakimis diodami i zapodal wenge to zostalbys moim idolem, no a saasiada by pyski zzielnialy z zazdrosci ,szczerze mowiac pasowloby do tak wypasionej chalupy odpowiednie auto ,nie sadzisz ,ze to byloby w Twoim stylu ? http://www.wiocha.pl/150381,Tuning A tak z ciekawosci ,jak sie wchodzi do tego korytaza ,bo patrzac na zdjecie zeby drzwi otworzyc to trzeba chyba fotel przestawic.lub stuknac drzwami o niego, no chyba ze ten fotel jest tylko do zdjecia zeby bylo widac ze Cie stac na 'antyki" Edytowane 26 Grudnia 2011 przez gumis107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.12.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Pal sześć futro - ale jak się otworzy drzwi to na tym fotelu raczej gość nie posiedzi ... Planuję u dziecka w pokoju - sztuczne, pasek wzdłuż na ścianie. Dla jaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts