agusiakq 29.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Mam nareszcie jakies zdjecia mojego malego m ;-0 Zaczynam wkoncu porzadnie brac sie za aranzacje i napotkalam pierwszy problem Nie mam pojecia jakie schody umiescic aby nie zajac nimi pol salonu..... Myslalam o takich kreconych ustawionych odrazu po prawej miedzy hollem a salonem ale nie wiem czy nie beda one za ciezkie... Dodam ze ta sciana na zdjeciu po prawej bedzie usuwana - polacze salon z kuchnia Macie jakies pomysly jak to rozwiazac ??jaka widziecie u gory balustrade - barierke?? oswietlenie w salonie kinkietowe bocze to dobre rozwiazanie?? ten skosny sufit troszke mi utrudnia podjeie decyzji bo chcialam takie wiszace sople ale na skosie to raczej nie dobry wybor Edytowane 29 Listopada 2011 przez agusiakq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.11.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zdjęcia niewiele dają wyobrażenia gdzie maja być te schody. Poddasze wygląda na ciemną i niską wnękę. może wrzuć rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiakq 30.11.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 bo to jest czarna jama..... Prawde mowiac myslalam ze ta powierzchnia jest bardziej przestronna Bylam dzis wymierzyc pomieszczenia i wyglada to tak jak napisalam na foto czyli : wysokosc w najwyzszym miejscu tj przy scianie to 190 cm dlugosc 456 cm szerokosc 320 Nie mam pomyslu totalnie jak wykorzystac ta przestrzen.... -graciarnia -miejsce dla chorych na dyskopatie -czy kacik karny dla niegrzecznego meza Moze da sie jednak cos sensownego wymyslic??? Moze Wy doradzicie co tam zrobic i jak sie tam dostac ) http://img30.otofotki.pl/obrazki/tb869_dziura2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.11.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a po co w ogole tam chcesz coś robić? Wysoka osoba będzie uderzać się głową o sufit (dolicz wysokość posadzki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiakq 01.12.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 nie zamierzam za wszelka cene "czegos" tam robic lecz i tak w jakis sposob musze zaaranzowac ta "dziure" aby jakos to wgladalo..... bo w takim stanie jest fatalnie totalnie brak pomyslow pustka w mej glowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.12.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 wcale się Ci nie dziwię. Schody... nie bardzo jest chyba gdzie zrobić - przy wyższym wejściu widzę drzwi. A poza tym jest to salon? Ścianka do wspinaczki też odpada kolonia karna ...... to już jak uważasz a dlaczego w ogóle ta dziura powstała? Zrobiłaś pokój nieprzewidziany? A nie lepiej nawet k-g po prostu to zamknąć? Ew drewnem zabudować, o ile będzie Ci pasować do wystroju wnętrza.... Bo nawet mini stryszek musi mieć jakieś drzwi no i wejście schody? DRABINĘ antresola nie bardzo bo okna nie ma , zasłonić półkami na książki - ale wtedy drabina do tych półek... nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 a bym po prostu zabudowała dziurę ścianą i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiakq 01.12.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Deweloper tak wybudowal wg projektu i taki problem zostawil mi na glowie. Zabudowną przestrzen juz mam na drugiej scianie w tym samym pomieszczeniu tyle ze nie bylo tam zadnego skosu i jest 5 metrowa wysoka sciana .... wyglada to tak jak na foto tylko ze zamierzam polaczyc kuchnie z salonem wiec zostanie tylko zabudowana gora na ktorej planuje umiescic wieeeeelka fototapete Jak zabuduje jeszcze ten skos to juz nie wie jak to pomaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 fototapeta będzie przytłaczać na takie wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiakq 01.12.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 fototapeta będzie przytłaczać na takie wysokości. hmmmm A co zrobilabys na moim miejscu?? ja myslalam o foto np. jakiegos mostu ogolnie czrno-biale bo wnetrza beda w szarosciach...... zostawic sciane taka jak jest i tylko pomalowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Zostawiłabym na biało. Ale starałabym się obniżyć optycznie ten asymetryczny skos optycznie np. bielonym lub grafitowymi belkami. I do tych belek przytwierdzała lampy a nie bezpośrednio do sufitu http://trendzona.com/wp-content/uploads/2011/09/Modern-sloped-ceiling-in-white-luxury-living-room.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts