krystianc21 29.11.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam, Jestem poczatkującym inwestorem. Wiosną 2012 planuje rozpoczęcie budowy domu. Czy ktoś z Was może podpowiedzieć mi gdzie szukać informacji o podstawach budowy. Może jakieś pozycje książkowe. Wiem że z książek praktyki nie zdobędę ale od czegoś trzeba zacząć Oczywiście bardzo pomocne będzie mi niniejsze forum bo to prawdziwa kopalnia wiedzy. Pozdrawiam i liczę na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greyzone 29.11.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Z książek to się raczej nie nauczysz.Jest dużo tzw. "patentów" na pewne rzeczy.Myślę , że dla laika pomocne będą np. filmy typu budowa krok po kroku-kupisz coś takiego na serwisie aukcyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 29.11.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 z tego forum raczej też się niewiele dowiesz,ponieważ każdy ma tutaj odmienne zdanie,dobra i solidna ekipa to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A ja się głównie uczyłam na forum i czytając Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 29.11.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 tylko żeby wybrać solidną ekipę trzeba postawić odpowiednie pytania chociażbyto forum jest wielkim skarbcem informacji - nawet jeśli opinie są sprzeczne, to jednak wskazują na problem, którego inaczej w ogóle można nie zauważyć (choć błoga nieświadomość też jest dobra...)po prostu zacznij od kilku dzienników na tym forumi od wątków dotyczących kolejnego przed Tobą etapuaaaaa, i oczywiście można w porywie szaleństwa kupić MURATORA (lub w jakiej bibliotece przejrzeć numery archiwalne) - siła rzeczy po kilkunastu nieprzespanych tym sposobem nocy zaczeniesz rozróżniać silkę od łaty i GWCpowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.11.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ja czytałam "Murator" od podstawówki, kiedy własny domek był teoretycznym rozważaniem, bo uwielbiałam "projektować" domki Jako dziecko nie rysowałam koników, tylko plany idealnych domów. Forum muratora znalazłam w sumie niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts