labster 06.12.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam,wynajmuję mieszkanie, kawalerkę. Planuję zostać w niej nie dłużej niż do maja 2012 i zamierzam rozejrzeć się za czymś ciekawszym. Z tego względu nie chcę remontować komuś domu, szczególnie, że właściciel nie chce się zgodzić na wykonanie remontu "na pół". Ściany w sypialni są wyłożone korkiem i szczerze mówiąc już nie mogę na nie patrzeć. Korek jest założony nieudolnie. Już nie wspomnę o listwach, które są nierówne itd. Czy istnieje coś, jakiś materiał, którym mógłbym przykryć te ściany, a w maju bez większych problemów zdjąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tak - każdy gruby materiał (np. płótno żeglarskie) możesz do korka przypiąć pinezkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labster 06.12.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziękuję za podrzucenie pomysłu. Teraz zastanawiam się czy alcantara/alkantara będzie do tego celu odpowiednia? Czy może ekoskóra przyczepiona za pomocą ćwieków? Nie wiem, czy to nie będzie wyglądało zbyt mrocznie, a co gorsza tandetnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.12.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 zastanów się po prostu co będzie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 06.12.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Obawiam się, ze przykrycie ścian płótnem nie zapewni Ci pożadanego efektu, może to wygladać conajmniej dziwnie. Naprawde nie wytrzymasz do maja z tym korkiem? Scian przecież nie przemalujesz, bo nie sa Twoje. Podumowując - z g... bata nie ukrecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts