kasiaimarcin 08.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wszystkich mających trochę pojęcia o kolorach zapraszam do dyskusji. Na początek proponuję analizę mojej kuchni, a konkretniej to proszę o radę w doborze koloru ściany nad blatem. Mam nadzieję że uda mi się dodać zdjęcie pomieszczenia. Wymyśliłam sobie że nad blatem zamontuję szkło lacobel no i tu pojawia się problem. Jak myślicie czy gładkie czy ze wzorem i czy wprowdzać jeszcze jakieś kolory do wnętrza ? Na razie jast jasna zieleń, szary biały i czarny ale kuchnia ogólnie wydaje mi się troche smutna i zastana wiam się czy mam ją czymś ożywić Dzięki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Żadnego wzoru juz bym tu nie dodawała. Podłoga jest tak wyrazista, że każdy dodatkowy wzór będzie się z nią gryzł. Jak dla mnie kuchnia absolutnie nie jest smutna, wręcz przeciwnie, ta zieleń pięknie ją ozywia. Nie dodawałbym też już żadnych kolorów i pozostała w tej kolorystyce szary, biłay , czarny i zieleń. A szkło na ścianie? Mnie by pasowało białe, właściwie tak, jak teraz jest, żeby stopiło się ze ścianą. Bardzo ładnie wyszło, oryginalnie.A planujesz coś na okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 popieram asizo, dobrze radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 08.12.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dzięki za odpowiedź. Chyba faktycznie zdecyduje się na gładkie szkło. A co do okien to mąz wymyślił by zastosować szerokie żaluzję (tak ok 5 cm)w kolorze aluminium. Ewentualnie jakaś krótka firanka. Jak myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 08.12.2011 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Właściwie to powinnam dać zdjęcie kuchni z drugiej strony bo tam jest pole do popisu jeśli chodzi o dekorację ścian Edytowane 8 Grudnia 2011 przez kasiaimarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 08.12.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Padł pomysł białych lacobeli, może ma ktoś jakąś inną propozycję ? Chciałabym aby wykończenie było efektowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaimarcin 08.12.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 up up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 W tym przypadku mniej znaczy więcej, białe wykończenie ściany będzie dobre. Żadnych wzorów bym nie wprowadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.12.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 postaw tacę z pomarańczami. Pomarańczowy świetnie ożywi, ale w bardzo małych ilościach (np. biały słój z pomarańczową nakrętką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 hehe no ja pomyślałam o drzewku pomarańczowym w oknie czy choćby ze dwie srebrne (metalowe) doniczki z ziołami i będzie się coś działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts