piu 12.12.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam. przejrzałam sobie właśnie parę wnętrz i nasuwa mi się taki pomysł, aby pozwolić naszym drogim panom inwestorom totalnie zaszaleć w świątecznym strojeniu - oświetleniu domów i mieszkań. Dać im nieograniczony budżet i jeden cel - oświetlić tak nasze domostwo, by wszystkim sąsiadom szczęki opadły. Ale pod jednym warunkiem - ani jednego nawet ledzika nie umieszczą już we wnętrzach po świętach. Nic a nic, w łazience, pod sufitem, przy schodach... NIGDZIE. Na działy elektryczne wstęp wzbroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakgk 13.12.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Piu pomysł świetny, ale myślę że sporo osób byłoby jednak niepocieszonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 jestem kobietą i chcę mieć ciepłe LEDy jako podstawę oświetlenia w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts