ciechu 15.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Witam od dłuższego czasu planuje przemeblowanie, odmalowanie, położenie paneli i zmiana oświetlenia w moim salonie z wykuszem w bloku. Przez 5 lat nic nie robiłem powód małe dzieci. Jest t o mój pierwszy post na forum dlatego proszę o wyrozumiałość. Czy ktoś zaproponowałby mi jakieś zmiany. W tej chwili TV mam pod oknem bo pomieszczenie jest mocno oświetlone. Na jednej ze ścian mam takie lustro chce je przemalować ale kompletnie nie wiem jak rozmieścić nowe mebelki. Aha tam gdzie jest wykusz będzie stać mały kwadratowy stolik z 4 krzesłami to na pewno. Reszta ?????? Myślałem o dużym tV LED na scianie gdzie stoi szafa ale...... Dobrze a teraz link do mojego pomieszczenia mam nadzieje że się uda POZDRAWIAMhttp://www.sp63.man.bydgoszcz.pl/salon.jpghttp://www.sp63.man.bydgoszcz.pl/salon1.jpg Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 a w jaki styl celujesz?Jakie lubisz kolory?Ile masz środków na zmianę aranżacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechu 16.12.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Kolorystyka jak najbardziej dowolna aczkolwiek styl mebli nowoczesny ten teraz jest tradycyjny a pieniądze jakie przeznacze jeszcze nie wiem ale napewno trzeba bedzie wydac sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 co rozumiesz przez styl nowoczesny? Loft? skandynawia? nowoczesna klasyka? Może wrzuć zdjęcia wnętrz, które ci się podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechu 19.12.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Nawet bardziej mi chodzi o rozplanowanie mebli czy ma być narożnik, gdzie umiejscowić TV. Kolorystyka moze na końcu ale sam już nie wiem chyba trzeba samemu pokombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 W wykuszu IMHO pasowałby okrągły stolik. Dwie kanapy pod kątem prostym do siebie. Lepiej dwie kanapy, bo łatwiej w przyszłości zmienić ustawienie bez wymiany mebli. Na ścianie przy drzwiach TV z małą szafką na sprzęt. Za kanapą szafki na trzymanie gratów. http://img31.imageshack.us/img31/360/klopsv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechu 19.12.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Wielkie dzięki Ciekawa propozycja nie wiem tylko czy kanapa się zmieści ta naprzeciwko TV tzn czy bedzie przejscie do wykuszu wystarczające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Nie musi to być kanapa trzyosobowa, tylko dwuosobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciechu 30.12.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Bardzo dziękuję za pomoc ale mam jeszcze jedno pytanko. Z powodów finansowych raczej zostawię meble tak więc zakupię 2 sofy no i oczywiście odmalowanie ścian ten jasny brąz czy też ciemny pomarańcz (faceci w określaniu kolorów mają problem) muszę przemalować. No i teraz mam zagwostkę jaki kolor 2 sof ale najważnniesze jaki kolor ścian: lawenda turkus oliwka beż - musi być kontrast. Mebli do ścian czy sofy do ścian POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 pomaluj na biało/jaśminowo/jasnoszaro - to neutralna baza, będziesz mógł postawić każdy mebel, dać każdy dodatek.Kolory są fajne, pod warunkiem, że masz opracowaną aranżację pokoju od A do Z (łącznie z kolorem poduszek i obrusu). Inaczej wyjdzie ci taki misz-masz jak masz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts