ceemack 16.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 witam jak juz wczesniej pisalem nabyłem dom po rodzicach , dom juz powoli nabiera kształtów mam jednak pewnien dylemat a mianowicie nie wiem jak zagospodarowac wneke w salonie , do posta dorzucam fotke patrząc na wprost bedzie wisał tam tv, wnęka jest po lewej okna balkonowe po prawej. Nie chce jej zamurowywac by nie zmniejszac i tak małego już salonu, nie chciałbym tez miec tu tylko szafy zabudowanej..Moze macie jakies sugestie jak to ładnie zagospodarowac i rozsadnie wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 16.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A gdzie planujesz ustawić jakieś meble wypoczynkowe? Bo może właśnie wstawić np. kanapę do wnęki, albo na dole ustawić komody wys. ok 70-80 cm , a na górze otwrate półki albo podwieszone szafki - żeby nie zabudować całej ściany tylko zostawić oddech pomiędzy komodą a tym co na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceemack 17.12.2011 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 sofa i ława bedą stały naprzeciw tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 18.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Czy możesz wrzucić rzut? Bo tak na oko mi wychodzi, że sofa będzie na środku, na wysokości mniej więcej drzwi na taras /balkon. W taki razie zdecydowanie półki - w dolnej części zamknięte pełnymi drzwiami, w górnej odkryte albo z drzwiami przeszklonymi. Można je jakoś podświetlić, jak masz pomysł i lubisz takie klimaty. Można we wnęce wyeksponować jakąś kolekcję np. masek afrykańskich albo instrumentów ludowych . Na pewno warto zagrać światłem i kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.12.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 regały na książki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.12.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 regały na książki? Zgadzam się. Mogą być otwarte półki i zamkniete. Np na dole zamknięte, górę można zrobić z modułów kwadratowych (a la regały expedit) i niektóre z nich zamknąć drzwiczkami. Jeśli się dobrze pomyśli, to na pewno będzie i funkcjonalnie (wykorzystanie przestrzeni) i półki same w sobie będą ciekawym elementem wystroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 19.12.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Coś takiego:http://img831.imageshack.us/img831/1078/kjghg.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A ja bym pomalowała w innym kolorze,ustawiła pośrodku jakąś fajną konsolkę, po bokach dała dwa kinkiety i pośrodku zawiesiła lustro lub obraz. Albo Wyłożyła wnękę kamieniem (np. płytami metalicznego łupka) lub pomalowała, z płyt g-k wykonała imitację kominka i w środku wstawiła świece lub biokominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts