koala2301 16.06.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 (edytowane) Dziewczyny, piszcie, co byście chciały dostać, aby wasi mężczyźni mogli was uszczęśliwić. ja zdecydowanie chciałabym otrzymać biżuterię ;D np taką : jest przecudna Edytowane 16 Czerwca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 i tania, słabo się cenisz Białe złoto, diamenty i szafir byłoby jakimś zabezpieczeniem finansowym na przyszłosć A tak srebro, cyrkonie i ametyst... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 07.07.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 (edytowane) Zawsze możecie też szukać inspiracji po różnych blogach, np pooglądajcie sobie Ja bardzo często inspiruję się blogami, tym co ludzie piszą i polecają. Wtedy jest szansa trafić na nowe ciekawe produkty. I co z tego jeśli niektórzy to reklamują. Ale dzięki temu ja mam okazję dotrzeć do różnych fajnych produktów, pooglądać je, ocenić i potem wybrać taki który najbardziej odpowiada mi. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.07.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 taki trochę intersowny prezent Wyslę kobitę, niech się nauczy dobrze gotować dla mnie. Chyba, że to maniaczka dobrej kuchni i traktuje to jako hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felicyta 11.12.2015 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Dziewczyny, piszcie, co byście chciały dostać, aby wasi mężczyźni mogli was uszczęśliwić. Najbardziej chciałabym dostać day spa z masażem. Totalny relaks (sama sobie tego nie kupię, bo szkoda kasy, ale jako prezent idealne - chwila relaksu tylko dla mnie, po której wyjdę jak nowonarodzona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka25 12.12.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Właśnie, według mnie prezent też powinien być oryginalny. Oczywiście, od tego, jaki to będzie prezent, zależy dla jakiej jest to kobiety, jak długo się znacie, jakie relacje panują. Dla swojej mamy np. wybrałam makijaż permanentny. Prezent jak najbardziej nietypowy, ale wiedziałam, że właśnie o takim czymś marzyła i już dawno chciała się wybrać na taki zabieg. A może karnet do Spa czy kosmetyczki? To na pewno sprawi frajdę każdej kobiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2015 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 jestem za, jeśli chodzi o karnety na rozpieszczanie ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manol412 21.12.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 21 Grudnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) nie wiem, co bym chciała. W zasadzie to, co chcę, to sobie kupuję, jeżeli leży w naszych możliwościach. Jak nie leży, to i tak nie dostanę... Ale wiem, co muszę dostać - radio do samochodu, bo moje odmawia współpracy. I to jest prezent jak najbardziej od faceta. Nie dość, że obczyta się w parametrach i nie kupi mi bardziewia, to jeszcze (mam nadzieję) zainstaluje A i jeszcze od faceta można (według mnie) dostać wszelakie techniczne gadzety. Taki smart watch- któż lepiej, niż facet, wybierze model znając nasze upodobania? A na dodatek sparuje go z telefonem i ustawi, co trzeba. Bo prezent techniczny od faceta powinien być GOTOWY do użycia. Nie gotowe kupię sobie sama Edytowane 22 Grudnia 2015 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broda11 07.01.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Z bielizną lepiej uważać - jak znasz rozmiar biustonosza kobiety to śmiało, a jak nie to lepiej nie ryzykować. A jak biżuteria to zdecydowanie złoto czy srebro, a nie sztuczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) ja dostałam w tym roku robota kuchennego, czajniczek szklany do zaparzania herbaty z podgrzewaczem. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jute 12.01.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 W jednym ze sklepów jubilerskich panie widząc mojego męża doradzają mu co by mi się spodobało z biżuterią ciężko chybić. Nawet jakby miała średni kształt - diament jest diament Jak wiecie jakie konkretnie perfumy używają Wasze dziewczyny to też jest fajna sprawa, inne kosmetyki - uważalabym, że macie dokładne wytyczne (ja rzadko sama wiem co chcę kupić, musze isć do sklepu i wszystko dokładnie obejrzeć), to samo z ubraniami czy butami. Zostają jeszcze nowinki techniczne - ale nie zdziwcie się*jak dziewczyna się obrazi jak dostanie nowy odkurzacz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aerk 23.02.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) Polecam szczerze prezent w formie róży wykonanej z miedzi, która została wykonana ręcznie. Powiem wam,że moja kobieta była zachwycona i zaskoczona. Jeśli ktoś chciałby zobaczyć to można ją znaleźć tutaj SPAM Edytowane 11 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wachok 28.02.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 moim zdaniem najlepsze są prezenty niefizyczne. Zależnie od tego kim jest dla nas ta kobieta. Może to byc zorganizowanie jakiejś przygody, albo wykupienie wycieczki lub karnetu na jakieś usługi jak SPA albo pobyt w jakimś drogim hotelu. Wszystko jest tak naprawdę uzależnione od skali prezentu. Jeśli to ma być upominek to nie wreczymyp rzecież biletu na majorkę. Jeśli to ma być prezent na dziesiątą rocznicę, kwiatek to może być za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinkoo 09.03.2016 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) Fajny artykuł ale jako kobieta muszę przyznac rację, że nie jest nam łatwo coś kupić ale na pocieszenie dodam, że dla panów też my mamy problrm. Ja ze swojego punktu widzenia myślę, że najbardziej trafnym prezentem są kosmetyki i jeśli mogę doradzić to kupujcie je w aptekach (SPAM) są tańsze w tych internetowych a i marki są dużo lepsze od tych typowych drogeryjnych i marketowych. Edytowane 11 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 10.03.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 najlepszy kosmetyk to taki w którego składzie nie ma syfu: parabenów, olejów mineralnych i innych szkodliwych dla nas substancji. Niestety aplikujemy do naszego organizmu kilogramy chemii, która nam się odkłada na narządach. czytajcie etykiety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malugamal 20.03.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Większość pomysłów jest super, faktycznie najlepszy jest piękny bukiet róż, ładna biżuteria, drogi zegarek też niczego sobie. Ja osobiście marzyłabym o karnecie do dobrego fryzjera z super zabiegami, na które samej byłoby mi szkoda pieniędzy ;D, fajna by też był pobyt w jakimś spa albo dobrym hotelu na parę dni, faktycznie jakieś lepsze kosmetyki do włosów, może być też jakaś klasyczna torebka od znanego projektanta. Przede wszystkim warto stawiać na klasykę, i wczuwać się w daną kobietę bo nie każda chce dostać to samo.. Warto podpatrywać czego kobieta używa, jakich perfum, jeśli je lubi, a nie należą do tanich to warto jej je zakupić, na pewno się ucieszy. Jakaś fajna bielizna też ok, ale od dobrej marki, i też należy przebadać rozmiar kobiety, żeby nie było wtopy. Zestaw dobrych pędzli do makijażu np. Sigmy to też jest dobry pomysł, jeśli kobieta lubi się malować. Na pewno się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikabercia 26.03.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Ja bardzo cieszyłam się z garnków, które kupował mi mąż przy każdej okazji. Wprowadziliśmy się do nowego domu i nie mieliśmy nic, więc trzeba było cieszyć się z prezentów praktycznych. Ale do takiego prezentu praktycznego dokładał zawsze moje ulubione ciasteczka i to było bardzo miłe. Wcześniej lubiłam też, gdy wręczał mi książki, ale gdy pojawiły się dzieci nie mam już na nie czasu i delikatnie powiedziałam mu, że fajnie byłoby, gdyby już zaprzestał kupować książki. Jeżeli chodzi o bieliznę, to nie jest dobry pomysł, by mężczyzna kupował kobiecie, bo nigdy nie trafi w kolor, nigdy nie trafi w rozmiar itd. Bieliznę musimy kupować sobie same i tego się trzymajmy !!!! Mnie najbardziej cieszą prezenty w postaci kwiatów doniczkowych. Uwielbiam pokoje zapełnione mnóstwem kwiatów. Bonsai, Fiołki, Anturium, kaktusy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telka 31.03.2016 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 (edytowane) A ja jestem zdania,że telefon jest bardzo dobrym pomysłem na prezent. Sama bardzo byłabym zadowolona z takiego gadżetu. Dla kobiety warto jest kupić zgrabny i niewielki model. Dobrym wyborem będzie na przykład Huawei P8: 5 cali aparat 13 mpix 8 rdzeni procesora Poza tym obecnie w dobrej cenie jest do kupienia w sklepie[spam]. Jeśli nie stać Was na to aby kupić za gotówkę to w sklepie jest możliwość aby kupić sprzęt na raty. Edytowane 5 Maja 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agresomak 28.04.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Podbijam temat, bo zastanawiam się nad prezentem dla dziewczyny (która wkrótce zostanie moją narzeczoną ale to nie prezent w związku z tą okazją) Trafiłem na breloczek, do którego można wrzucić swoje zdjęcia: Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts